VODA – vse in še več

by Jan 16, 2021

Voda je ena izmed najboljših zdravnikov, ima izjemo moč čiščenja – odnaša bolezni, žalost in depresivna stanja.

Vesolje ni kaotično. V vesolju vladata red in ravnovesje. V daljni preteklosti so ljudje to upoštevali in se ravnali po kozmičnem redu.

Naši predniki so zelo dobro poznali zakone narave. Vedeli so tudi, da lahko človek  s svojimi mislimi, čustvi in besedami  deluje prek vode na samega sebe in tudi na druge ljudi.

Iz pravljic in legend nam je poznan običaj, da so  hodili za bolne svojce po vodo na izvir,  pri čemer je bilo pomembno, da se je voda iz izvira zajela ob točno določenem času v glinen vrč. Medtem, ko so zdravilno vodo nosili, je veljalo strogo pravilo: »Ne izgovori niti besede in ne imej slabih misli!«

Vse to, kar so stara ljudstva včasih že vedela sama po sebi in tudi živela, znanost sedaj dokazuje.

Znanstveniki kot so Masaru Emoto, dr. Jacques Benvenista, dr.Stanislav Valentinovič Zenin,  Vladimir Tsetlin in drugi, vodo raziskujejo kot energijsko-informacijsko matrico življenja in pri tem ugotavljajo, da ima voda sposobnost sprejemanja in prenašanja informacij.

Ali z drugimi besedami, voda lahko tudi zdravi.

»Osnova za datume za zdravilno vodo je siderični mesec. V letu 2021 so ti datumi sledeči:

19.1., 14.2., 12.3., 7.4., 3.5., 29.5, 24.6., 20.7., 15.8., 10.9., 6.10., 1.11., 27.11., 23.12.

Tako kot v času zimskega sončnega obrata in v času Teofanije, struktura vode spreminja parametre kar 3 dni. Do podobnega pojava pride tudi okrog vsakega navedenega datuma, zato po vodo hodimo večer pred datumom, na datum in dan po datumu. Najvišji bioenergijski potencial ima voda, ki jo zajamemo iz izvirov na večer pred datumom in na datum do poldneva«.  (povzeto po: Maria Ana Kolman)

Voda kot vir življenja, je vsem nam samoumevno dejstvo. Ali z drugimi besedami povedano, kljub temu, da imamo ljudje različne poglede na svet in različna mnenja, nam pa je nekaj vsem skupnega.

Torej, v premislek, ko bomo prihodnjič v situaciji, v kateri resnično ne bomo našli skupnega jezika z nekom drugim, pomislimo, da pa le je nekaj, kar nas vse povezuje – med drugim je to potreba po čisti pitni vodi. Ko se bomo v življenju bolj osredotočili na tisto, kar nas povezuje, bo življenje v mnogih pogledih lažje.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464