Kombinacija COACHINGA in MEDITACIJE
Pomeni, da s takšnim individualnim pristopom pokrijemo delovanje na: FIZIČNEM aspektu, vključen je MENTAL, ČUSTVA in DUHOVNI nivo.

Na takšen način, prejmeš optimalno podporo, katero najbolj potrebuješ v trenutni situaciji.

KAKO POTEKA SREČANJE?

Individualne obravnave so razdeljene na 2 dela.

Prvi del predstavlja coaching pogovor, kjer stranka predstavi svoj pogled, situacijo, izzive katere ima oz. kaj je razlog srečanja. Pogovor temelji na želji razrešitve situacije, namen je približati se resničnemu izvoru težave, pri čemer klient pridobi tudi morebitne usmeritve, predloge, infomracije za širše razumevanje situacije v kateri se nahaja in konkretna orodja, katera služijo z namenom izboljšanja in vpeljave sprememb v življenje. Na podlagi pogovora oz., kamor naju Vesolje pelje te v drugem delu –>

Drugi del pa je fizična izvedba meditacije in zaključni pogovor. Meditacija se izvaja ob za to določeni glasbi, katera klienta še dodatno podpre. Po opravljeni meditaciji klienta povabim, da z mano deli svoje občutke, doživeto, videno … seveda po želji posameznika. Na voljo sem za interpretacijo. Srečanje zaključim z usmeritvami in morebitnimi redlogi za v prihodnje, klent lahko prejme delo za doma oz. do naslednjega srečanja, tako je klient opolnomočen za vpeljavo sprememb v svoje življenje.

KAKO SE IZVAJAJO COACHINGI + MEDITACIJA?

Srečanje poteka v notranjem prostoru, stranka sedi na stolu/zofi. Med pogovororm in meditacijo. Tudi meditacija poteka, ko je stranka v sedečem položaju.

KOLIKO ČASA TRAJA COACHING + MEDITACIJA?

Minimalno 60 – 90 min.

KAKO SE PRIPRAVIM NA INDIVIDUALNO OBRAVNAVAO?

Svetujem udobna in prijetna oblačila, v katerih se počutite sproščeno. Pred terapijo odsvetujem uživanje težke hrane (meso), industrijske, predelane hrane, alkohola in cigaret. Enako svetujem tudi po terapiji – za čim večji učinek srečanja, meditacije. Ker energije v “ozadju” tečejo tudi po zaključenem srečanju, najbolj intenzivno prve 3 dni – v tem času prporočam pitje večje količine vode. Po zaključenem srečanju svetujem, da preostanek dneva preživite v mirnem okolju, brez težkih energij, svetujem izogibanje nakupovalnim centrom in krajem z večjim številom ljudi, brez dodatnega stresa in fizičnih naporov.

PO SREČANJU

Pijte zadostno količino kvalitetne vode še vsaj 3 dni (voda brez okusa, nesladkane in negazirane pijače). Ko pridete domov pojdite pod tuš, lahko si kožo zdrgnete z grobo soljo. Idealne okoliščine so, da si na ta dan vzamete prost dan, čas zase. Seveda, pa to  ni pogoj. Svetujem, da čas po zaključenem srečanju preživite čim bolj mirno – brez stresnih situacij, izogibajte se težkim pogovorom, prepirom, ne zahajajate v nakupovalna središča, priporočljivo je zadrževanje v naravi, druženje z živalmi oz. čas v družbi najdražjih, pogledate si lahko kakšen sproščujoč film – komedije, risani filmi, berete kvalitetno knjigo, … . Po terapiji kar čim dlje ostanite v doživetih energijah.

PRISPEVEK

1h (60 min) = 99 €

1,5h (90 min) = 150€

Ker vsaka sprememba potrebuje svoj čas in vloženo energijo, priporočam več srečanj.

*V primeru dogovora za več srečanj, se stranki pripravi paket, glede na potrebe. Vključena je tudi finančno ugodnejša ponudba.

* Srečanje poteka v živo.

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke vnešene v obrazec za prijavo. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Prijava: Coaching + Meditacija

Termin določimo po dogovoru.Lahko zapišete ali vam bolj ustreza dopoldanska/popoldanska ura. Mogoče želite kaj deliti z mano? Imate kakšo vprašanje, težavo, želje, potrebe ... .
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.