Coaching terapija s kristali je CELOSTEN pristop.
Kar pomeni, da pokriva: FIZIČNI aspekt, MENTAL, ČUSTVA in DUHOVNE energije.

S terapijo, dobite podporo, katero najbolj potrebujete v trenutni situaciji.

KAKO POTEKA SREČANJE?

Individualne obravnave so razdeljene na 2 dela.

Prvi del predstavlja coaching pogovor, kjer stranka predstavi svoj pogled, situacijo, težave katere ima oz. razlog prihoda. Pogovor temelji na želji razrešitve situacije, namen je približati se resničnemu izvoru težave, pri čemer klient pridobi tudi morebitne usmeritve, predloge in konkretna orodja, katera služijo z namenom izboljšanja in vpeljave sprememb v življenje. Na podlagi pogovora izberem najprimernejšo terapijo, katera bo stranko najbolj podprla v dani situaciji.

Drugi del pa je fizična izvedba terapije s kristali in zaključni pogovor. Vsaka terapija se izvaja ob za to določeni glasbi, katera klienta še dodatno podpre. Po opravljeni terapiji s kristali klienta povabim, da z mano deli svoje občutke, doživeto, videno … seveda po želji posameznika. Na voljo sem za interpretacijo. Srečanje zaključim z usmeritvami in morebitnimi redlogi za v prihodnje, tako je klient opolnomočen za vpeljavo sprememb v svoje življenje.

KAKO SE IZVAJAJO TERAPIJE?

Nekatere terapije se izvajajo leže na hrbtu, druge sede na stolu ali v meditativnem položaju, nekatere pa se izvajajo stoje. Možna je tudi kombinacija različnih položajev.

KOLIKO ČASA TRAJA COACHING TERAPIJA S KRISTALI?

Do 90 min.

KAKO SE PRIPRAVIM NA TERAPIJO S KRISTALI?

Svetujem udobna in prijetna oblačila, v katerih se počutite sproščeno. Pred terapijo odsvetujem uživanje težke, industrijske, predelane hrane, alkohola in cigaret. Zaželjeno je, da se 2 uri pred izvedbo terapije ne je, ni pa to pogoj.  Idealno je, da se dan preživi v kar čim bolj umirjenem okolju (svetujem izogibanje nakupovalnim centrom in krajem z večjim številom ljudi), brez dodatnega stresa in fizičnih naporov.

PO TERAPIJI

Pijte zadostno količino kvalitetne vode še vsaj 3 dni. Idealne okoliščine so, da si na ta dan vzamete prost dan, čas zase. Da dan v celoti preživite čim bolj mirno, brez stresnih situacij, priporočljiv je npr. sprehod v naravi da tako po terapiji kar čim dlje ostanete v doživetih energijah.

PRISPEVEK

1h (60 min) = 99 €

1,5h (90 min) = 150€

*V primeru dogovora za več srečanj, se stranki pripravi paket, glede na potrebe. Vključena je tudi finančno ugodnejša ponudba.

 

 

 

Prijava na terapijo s kristali

Termin določimo po predhodnem dogovoru. Mogoče želite kaj deliti z mano? Imate kakšo vprašanje, težavo, želje, potrebe ... .
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.