Zavod Satia

LIKOVNA DELAVNICA – za otroke

Likovna delavnica

  • KDAJ in KJE: 18.8. in 19.8. 2022
  • TRAJANJE: 16.30h – 18.30h in 9.00 – 11.00h
  • OBROKI: prigrizki in pijača
  • PRISPEVEK ZA IZVEDBO15€/otroka
  • ! Za otroke iz občine Loška dolina, delavnico delno subvencionira občina LD. Plačilo = 10€

V goste smo povabili Karmen Bajec Akad. slik., mag. um.

Karmen že od malih nog rada riše. Je akademska slikarka, ilustratorka in pedagoška vodja, ki s čopičem in barvami ustvarja pravljični svet domišljije. Delavnici bo vodila ona.

Na dvodnevni likovni delavnici bomo po branju zgodb in sprehodu skozi bližnji gozd ustvarjali slike na temo pravljic.

Tekom druženja bo najprej is strani mentorice podan teoretični vidik (informacije), sledila bo njena strokovna demonstracija, za tem pa bodo otroci ustvarjali in vključili pridobljeno strokovno znanje.

Ustvarili bomo s svinčnikom, temperami in škarjami.

Likovni motiv je domišljijski gozdni junak.

Izmislili si bomo vsak svojo zgodbo, naslikane motive fotografirali in s pomočjo mobilne aplikacije povezali slike v film. Nastala bo kratka animacija.

Likovno predznanje otrok ni potrebno. Druženje bo potekalo v naravi. Obkroženi bomo z naravo (travniki, gozdovi, živali, hribi, drevesa, žužki….) in iz nje črpali tudi navdih za ustvarjanje.

Poleg likovnega ustvarjanja pa bo z in med otroci potekala tudi komunikacija, pogovor na temo narave in odnosa ljudi do nje. Tekom pogovorov se bomo dotaknili tudi pomembnosti naše povezanosti z naravo in vsem kar je naravno.  Samo druženje bo vključevalo tudi prigrizke in pijačo, strokovno vodstvo in vse potrebno za izvedbo in organizacijo (potrebni materiali za ustvarjanje, …) v vsakem vremenu, v celoti bo poskrbljeno za vse is strani zavoda Satia.

Dobrodošli osnovnošolski otroci, skupaj bomo ustvarjali, se pogovarjali in zabavali … lušno bo.

Delavnici se nadgrajujeta, zato priporočamo udeležbo na obeh.

Predznanje NI potrebno.

Druženje 18 in 19.8.2022, bo v celoti potekalo od zjutraj do zvečer. Delavnica predstavlja le del druženja, kar pomeni, da se nam lahko pridružite samo za čas delavnice ali pa CEL DAN ali CEL TEDEN :).

 

Število udeležencev je omejeno. Prijave so obvezne in potekajo preko spletne strani (SPODNJEGA OBRAZCA) več info tudi

 

Veseli nas, da ste se odločili za udeležbo na Likovni delavnici.

Možna je prijava s spodnjim obrazcem več info na T: 031 325 512 (Petra).

Prijava na delavnico – Likovno ustvarjanje

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Vedenje, alergije ...
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.