Si želite kvalitetnega pogovora? Prostor popolnega sprejemanja.

Včasih potrebujemo samo dobrega poslušalca, ki nam lahko situacijo ali neprijetnosti predstavi na drugačen, objektiven način. Zakaj? Ker so naše oči mogče le preutrujene in je pogled zato meglen.

Vsi različni, vsi odlični. Včasih se v življenju znajdemo na razpotju, pa ne vemo kam in kako naprej, imamo težavnejše obdobje, ali pa si enostavno želimo kvalitetnega pogovora. Spet drugič objektiven in nepristranski pogled ali komentar nekoga drugega. Druženje se prilagodi na želje posameznika.

Pogovori Nad tlemi

Pregovor Marka Twaina, ki pravi, da sta najpomembnejša dneva v življenju dva; dan, ko se rodiš in dan, ko ugotoviš, zakaj si se rodil, je zelo resničen. V vmesnem času, ko živimo in žongliramo med najrazličnejšimi veselimi in manj prijetnimi dogodki, pa je zelo dobrodošlo, da imamo nekoga, s komer se lahko odkrito brez strahu in dvoma pogovorimo o svojem življenju. O svojih občutkih, dogodkih, potrebah in željah. Če imate včasih občutek, da ste osamljeni, kljub bližini drugih ljudi, če se čutite ujeti, vam na videz »nič ne manjka« in ste srečno – nesrečni, mogoče pa bi vam prišel prav samo odkrit pogovor, da se boste bolje počutili ali pa svetovanje, kako naredit korak naprej … Vabljeni na pogovore nad tlemi!

 

Veselim se, da vam lahko pomagam pri tem, da na svojo situacijo pogledate z drugimi očmi. Vabljeni.

Prijava na pogovore

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke, vnešene v obrazec za prijavo. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464