Si želite kvalitetnega pogovora? Prostor popolnega sprejemanja.

Včasih potrebujemo samo dobrega poslušalca, ki nam lahko situacijo ali neprijetnosti predstavi na drugačen, objektiven način. Zakaj? Ker so naše oči mogče le preutrujene in je pogled zato meglen.

Vsi različni, vsi odlični!
Včasih se v življenju znajdemo na razpotju, pa ne vemo kam in kako naprej, imamo težavno obdobje, težke odnose, ali pa si enostavno želimo kvalitetnega pogovora. Spet drugič objektiven in nepristranski pogled, komentar, nasvet nekoga drugega. Ali pa kar konkretne usmeritve, vaje in terapije. Individualno srečanje se prilagodi na potrebe in želje posameznika.

 Nad tlemi

Pregovor Marka Twaina, ki pravi, da sta najpomembnejša dneva v življenju dva; dan, ko se rodiš in dan, ko ugotoviš, zakaj si se rodil, je zelo resničen.

V vmesnem času, ko živimo in žongliramo med najrazličnejšimi veselimi in manj prijetnimi dogodki, pa je zelo dobrodošlo, da imamo nekoga, s komer se lahko odkrito brez strahu, sramu in dvoma pogovorimo:

– o svojem življenju,
svojih občutkih,
– dogodkih,
– potrebah,
– izzivih, katere imamo,
– težkih čustvenih jedrih,
– medsebojnih odnosih,
– življensko pomembnih vprašanjih in
– željah!

Imaš težavne odnose z ljudmi v svojem življenju, se ti ponavljajo podobni scenariji, le z drugimi ljudmi?

Si v življenju pogosto prizadet/a, ranjen/a, ljudje se do tebe ne vedejo, kot si TI želiš?

Te pogosto preplavljajo navali JEZE, STRAHU, ŽALOSTI?

Ne veš kako postaviti svoje meje, ne upaš izreči besede NE, vse prevečkraš ustrežeš ljudem okrog sebe?

Če imaš občutek, osamljenosti, kljub bližini drugih ljudi, če se čutiš ujet/a, ti na videz »nič ne manjka« in si srečno – nesrečen/a, ne veš kako naprej, čutiš, da nekaj ni kot si želiš, da bi bilo.

Ali pa si ujet/a v neko situacijo, iz katere ne najdeš poti?

Te zanimajo tvoji potenciali, se sprašuješ, kaj bi v življenju rad/a počel/a? Ali pa želje imaš, samo ne veš kako naprej?

Mogoče pa bi TI prišel prav samo odkrit pogovor, da se razbremeniš?

Če si na katerega zgornjih vprašanj in trditev odgovoril/a pritrdilno, naj povem, da ni nič zamujeno, vedno obstaja MOŽNOST in za možnostjo REŠITEV!

LAHKO TI POMAGAM!

                                              KAKO?  –>  S CELOSTNIM COACHINGOM!

Najprej ti prisluhnem, ko te resnično slišim, poveš kakšne so tvoje želje, vprašanja, dvomi, izzivi. Za tem greva v proces iskanja sprožilcev, odgovorov, podajanja rešitev, konkretnih vaj in procesov.

Delujem po principu, da pokrivam 4 stebre življenja, to so: FIZIČNI, MENTALNI (UM), ČUSTVENI in DUHOVNI ASPEKT.

Vsi 4je stebri našega življena so enako pomembni, nobeno področje ni več, niti manj. Prav tako se vsa ta področja med seboj tudi dopolnjujejo in prepletajo. Kar pomeni, da če samo za enega od naštetih ne skrbimo zadovoljivo, nam naše življenje ne bo optimalno delovalo, služilo. Z drugimi besedami, ne bomo živeli SVOJEGA POTENCIALA, ne bomo resnično SREČNI, saj je KVLITETA NAŠEGA ŽIVLJENA odvisna od NAŠIH ODLOČITEV in DELOVANJA.

Individualno srečanje vsebuje vedno najprej pogovor, sledi razreševanje dotične situacije, ki pa je popolnoma individualno in ni določeno v naprej. Na prvem srečanju najprej razrešujemo izzive na fizičnem, umskem in čustvenem nivoju. Lahko pa sledi tudi duhovni aspekt – meditacija, regresija ali akaška, kristalna terapija.

Pomagam ti s celostnim COACHINGOM, kateri pa vsebuje lahko tudi:
– terapije s KRISTALI,
– AKAŠKE terapije,
– meditacijo in
– regresije.

Za lažje razumevanje pomena delovanja na vseh 4 platformah (FIZIČEN NIVO, METALNI NIVO, ČUSTVEN NIVO in DUHOVNI NIVO), če si predstavljamo hišo, s 4imi stebri. Kaj je pomembno za vsak steber posebej? Tako je, da je trden, stabilen, da je kvalitetno zgrajen. Le tako bo celotna hiša stala trdno in opravljala svoj namen kvalitetno, kot si želimo oz. potrebujemo. Enako velja za nas, ljudi, ki smo najkompleksnejša bitja na planetu Zemlja.

Skrbeti moramo zase v celoti;
– za svoje fizično telo,
– za svoj UM (mental),
– za svoja čustva in
– za svojega duha/dušo.

                                                            Spoštovanje je odnos, ki se vrača.
                                                      Tudi zaupanje, zaupanje vase, v življenje.

Dovoli si ŽIVETI!

 

 

Naj bo tvoje življenje tisto, ki ga resnično ŽIVIŠ, kot si TI ŽELIŠ !

Prijava na coaching

Možnost srečanja je na različnih lokacijah, in sicer na naslovu: Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu, ali v Ljubljani po dogovoru. Izberite tiso, ki vam bolj ustreza, s klikom na polje.
Izberite dopoldanski ali popoldanski termin s klikom na polje. Po prejeti prijavi, vam pošljem e-sporočilo z možnimi termini, da se dogovorimo za točen datum in uro. Če v nekaj dneh, ne dobite odgovora, me prosim kontaktirajte na: 031 325 512 -Petra
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke, vnešene v obrazec za prijavo. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464