Splošni pogoji

Izvajalec storitev je Satia, zavod učenje za življenje (v nadaljevanju zavod Satia), Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu, Slovenija.

Naročnik je pravna ali fizična oseba, ki je z naročilnico in plačilom potrdila veljavno ponudbo zavoda Satia, zavod učenje za življenje.
V kolikor ni drugače pisno dogovorjeno ali opredeljeno v ponudbi so naši pogoji poslovanja naslednji:

ORGANIZACIJA DOGODKOV

Izvajalec se zavezuje, da bo sam ali z zanesljivimi poslovnimi partnerji korektno izvedel vse storitve navedene in potrjene v veljavni ponudbi. Izvajalec si pridržuje pravico do odpovedi ali spremembe storitev v primeru izrednih okoliščin, ki se jim ni mogoče izogniti ali jih preprečiti in bi za izvajalca predstavljale upravičen razlog, da storitev ne ponudi, če bi le-te obstajale v času izdaje in podpisa ponudbe.
Naročnik lahko vsebino ponudbe (program) spreminja najkasneje 72 ur pred dogodkom. Izvajalec ne prevzema odgovornosti za spremembe programa na željo naročnika po tem roku ali med samim potekom programa. Izvajalec prav tako ne prevzema odgovornosti za spremembe, ki jih terja višja sila. Ne glede na to se izvajalec obvezuje, da bo v primeru zahtev naročnika vedno poskušal spremeniti in prilagoditi program v skladu z obstoječimi možnostmi.

Na dogodkih si zavod Satia, pridružuje pravico snemanja in fotografiranja udeležencev, ter uporabo teh materialov za lastno promocijo in ostalo prodajno distribucijo. 
 
Organizator zavod Satia si pridružuje pravico odstraniti moteče udeležence na podlagi lastne presoje.

ZAVAROVANJE

Naročnik se zavezuje, da udeleženci na njegovem dogodku ne bodo povzročili nikakršne škode na lokaciji in inventarju in da bodo prostor zapustili v enakem stanju, kot je bil ob njegovem prihodu. V primeru povzročene škode za njo odgovarja naročnik.
V kolikor se naročnik odloči za skupinsko nezgodno zavarovanje udeležencev, je dolžan najmanj 72 ur pred dogodkom izvajalcu posredovati poimenski seznam vseh udeležencev (ime in priimek).

OBRAČUN

Točno število udeležencev in drugi podatki, ki so osnova za kasnejši obračun, se sporoči najkasneje 72ur pred dogodkom.
Za izvedbo dogodkov velja cena, ki je bila dogovorjena ob potrditvi programa. V primeru večjega števila oseb se cena ponovno ovrednoti.

VAROVANJE OSEBNIH IN POSLOVNIH PODATKOV

Satia, zavod učenje za življenje, kot organizator dogodka, se obvezuje, da bo osebne podatke posameznikov in naročnika, za namene izvedbe dogodka zbiral in obravnaval na varen način, izključno za nemoteno organizacijo in izvedbo dogodka.
Naročnik izvajalcu dovoljuje interno uporabo slikovnega in video materiala s pogodbenega dogodka, izvajalec pa jih lahko samo z dovoljenjem naročnika nadalje uporablja tudi za promocijo in oglaševanje.

PRIJAVA NA NOVICE

Satia, zavod učenje za življenje: informacije navedene na obrazcu za prijavo bodo uporabljene za pošiljanje email sporočil, kontakt z vami in za zagotavljanje posodobitev ter trženja.

 S prijavo na e-novice soglašam, da Satia zbira, hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke z izpolnjenega obrazca do preklica, za namene obveščanja o novostih, ponudbah, dogodkih, nagradnih igrah in namene neposrednega trženja, prilagoditve ponudbe, segmentacije potrošnikov, analiz in raziskav.

 Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega našega elektronskega sporočila. Za podrobne informacije o varovanju osebnih podatkov si preberite zgoraj napisano.

REZERVACIJE IN PLAČILNI ROKI

Udeležbo na dogodku se dokončno potrdi s plačilom predračuna oz.  pod drugimi pogoji, ki so dogovorjeni med zavodom Sata in naročnikom.
Plačilni rok je naveden na predračunu, poravnan mora biti pred izvedbo posameznega dogodka, pogovora.
Posebne ugodnosti (brezplačne storitve, popusti itd.), ki so vezani na plačilo do določenega roka, veljajo samo v primeru plačila v naprej.

ODPOVEDNI ROKI IN STROŠKI

Plačanega prispevka za izvedbo dogodka ni mogoče vrniti in zanj zahtevati povračila denarja, razen v primeru bolezni, ki se dokaže z zdravniškim potrdilom. To je mogoče storiti do najkasneje 3 dni pred dogodkom, po tem to ni več mogoče. V tem primeru pošljite organizatorju elektronsko pošto z zahtevkom o vračilu kupnine in kopijo zdravniškega potrdila.
 
V primeru odpovedi dogodka s strani zavoda Satia, lahko zahtevate povračilo denarja do 1 meseca po odpovedi in ste upravičeni do povračila kupnine. Ali pa vam ta denar ostane v dobrem in ga porabite za druge dogodke, aktivnosti, ki so izvedeni s strani zavoda Satia.
V primeru odpovedi dogodka zaradi višje sile (vzrok, na katerega organizator nima vpliva), se dogodek prestavi na nov datum. Prispevek za izvedbo za prvotni datum se upošteva avtomatsko za nov datum. Kupec v tem primeru ni upravičen do vračila prispevka za izvedbo dogodka, lahko pa vplačani znesek koristi za katerikoli produkt ali storitev, ki jo ponuja organizator.
Roki in stroški odpovedi brez upravičenega razloga:
– v primeru odpovedi med 29 in 15 dnevi pred dogodkom – 70% ocenjene vrednosti dogodka
– v primeru odpovedi med 14 in 8 dnevi pred dogodkom – 80% ocenjene vrednosti dogodka
– v primeru odpovedi med 7 in 4 dnevi pred dogodkom – 90% ocenjene vrednosti dogodka
– v primeru odpovedi manj kot 3 dni pred dogodkom – 100% ocenjene vrednosti dogodka

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.