Zavod Satia

Delavnica – Pomen vode, zavestno dihanja in ledena kopel

Pomen vode, zavestno dihanje in ledena kopel

  • KDAJ in KJE: 7.4. 2022, Zavod SATIA, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu
  • TRAJANJE: 8.30h – 12.00h
  • OBROKI: prigrizki, pijača
  • PRISPEVEK ZA IZVEDBO:  45€/osebo

Druženje na temo VODE, DIHANJA in za zaključek izvedba LEDENE KOPELI, traja okvirno 3,5 ure in bo potekalo v dveh delih.

Prvi del delavnice je teorija, kjer se udeležencem predstavi:

– posebne datume ZA VODO v tem letu,

– pomen pitja kvalitetne vode,

– predstavi se obrede in njihov pomen, moč, namen,

– naučimo se dihanja v fazi mirovanja oz. počitka, kar je odločilnega pomena za dobro zdravje in počutje.

Veliko poudarka je tudi na razlagi pomembnosti rednega vsakodnevnega izvajanja ritualov, s pomočjo katerih se razvijajo 4 ključni elementi za dvig kakovosti življenja: volja, disciplina, doslednost in vztrajnost.

Drugi del delavnice je praksa, kjer tečajniki naredijo:

– več serij dihalnih vaj in

– se za konec še varno potopijo v ledeno vodo.

Vsak, ki opravi tečaj, je opremljen z vsemi orodji in znanjem, ki je potrebno za redno izvajanje vaj doma, kar je tudi namen same delavnice. Za dobro zdravje in počutje smo namreč dolžni poskrbeti sami. Vse, kar potrebujemo je že v nas samih in na nas je, da pridobljeno znanje uporabimo tudi v praksi.

Lepo vabljeni!

Veseli nas, da ste se odločili za udeležbo na delavnici – VODA, DIH in LEDENA KOPEL

Možna je prijava s spodnjim obrazcem.

Prijava na delavnico – voda, dih in ledena kopel

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464