Zavod Satia

Delavnica – Pomen vode, zavestno dihanja in ledena kopel

Pomen vode, zavestno dihanje, ZVOČNA  in LEDENA kopel

  • KDAJ in KJE: 13.3. 2022, Zavod SATIA, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu
  • TRAJANJE: 8.30h – 12.30h
  • OBROKI: prigrizki, pijača
  • PRISPEVEK ZA IZVEDBO:  150€/osebo

V goste smo povabili mojstra ledenih voda: EMIL LEDENKO – LEDENI.

Emil Ledenko je star 50 let, očitno mu je bilo življensko poslanstvo položeno v zibelko tudi s priimkom. Z raziskovanjem različnih dihalnih tehnik se ukvarja že več kot 10 let, ledeno vodo pa je srečal pred 5imi leti in od takrat naprej je to njegova vsakodnevna praksa. Delavnice zavestnega dihanja in ledenih kopeli izvaja že 2 leti in pol. V tem času je skozi proces globoke notranje preobrazbe vodil preko 1000 tečajnikov.

Delavnica zavestnega dihanja in ledene kopeli traja cca. 4 ure in je razdeljena na dva dela.

Prvi del delavnice je teorija, kjer se tečajniki ponovno naučijo pravilnega dihanja v fazi mirovanja oz. počitka, kar je odločilnega pomena za dobro zdravje in počutje. Veliko poudarka je tudi na razlagi pomembnosti rednega vsakodnevnega izvajanja ritualov, s pomočjo katerih se razvijajo 4 ključni elementi za dvig kakovosti življenja: volja, disciplina, doslednost in vztrajnost.
Kot pika na I, se v teoretičnem delu delavnice razloži tudi vpliv zavestnega dihanja in ledene vode na živčni, hormonski, imunski in krvno-žilni sistem ter kako pravilno in varno vstopati v ledeno vodo.

Drugi del delavnice je praksa, kjer tečajniki naredijo več serij dihalnih vaj in se za konec še varno potopijo v ledeno vodo.
Vsak, ki opravi tečaj, je opremljen z vsemi orodji in znanjem, ki je potrebno za redno izvajanje vaj doma, kar je tudi namen same delavnice. Za dobro zdravje in počutje smo namreč dolžni poskrbeti sami. Vse, kar potrebujemo je že v nas samih in na nas je, da pridobljeno znanje uporabimo tudi v praksi.

 

S seboj prinesite: kopalke, brisačo, natikače, armafleks in topla oblačila, lahko tudi deko ali spalko.

 

Prijave potekajo preko spletne strani do 7.2.2022, več info tudi na T: 031 325 512 (Petra).

Lepo vabljeni, da skupaj stopimo čez, čez tisto nevidno mejo, ki nam jo riše um, ego, strah … !

Veseli nas, da ste se odločili za udeležbo na delavnici – VODA, DIH in LEDENA KOPEL

Možna je prijava s spodnjim obrazcem.

Prijava na delavnico – voda, dih in ledena kopel

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.