PROSTOR POPOLNEGA SPREJEMANJA.

Včasih potrebujemo samo dobrega poslušalca, sogovornika, ki nam lahko situacijo  predstavi na drugačen, objektiven način. Zakaj? Ker so naše oči mogče le preutrujene in je pogled zato meglen.

Koga lahko INTUITIVNI COACHING podpre ? 

-> Imaš težke odnose?
-> Odnose, ki te izčrpavajo, se ne počutiš ljubljen(a)?
-> Si nekako ujet(a) v življenski situaciji; odnosih, družini, poslu, partnerstvu, nestabilno zdravje …, kar ti povzroča nezadovoljstvo?
-> Te spremljajo težka čustva, kot so JEZA, STRAH, ŽALOST…?
-> So ti znani občutki tesnobe, ujetosti, anksioznost… –  stiske?
-> Ali je STRES tvoj spremljevalec?
-> Si se v življenju znašel(a) na razpotju, pa ne veš kaj in kako naprej?
-> Imaš težavno obdobje ali pa si ugotovil(a), da si na več področjih v življenju kar globoko zabredel(a), pa sam(a)  ne vidiš izhoda?
-> Čutiš, imaš občutke, misli, da to življenje, ki ga živiš ni vse, kar si v resnici želiš? Te tvoj način življenja ne izpopolnjuje, nisi srečen (a)?
-> Ti “navidezno” nič ne manjka, ti pa se počutiš prazen(a), nezadovoljen(a), neizpopolnjen(a), brez ciljev, ambicij … ?
-> Se ti zdi, da se ti nenehno dogaja krivica, ljudje, ki pridejo v tvoje življenje, pa kot da te neprestano preizkušajo?
-> Si brez večjih ciljev, želja, ambicij? Ali pa jih imaš in ne veš kako jih doseči?
-> Ti manifestacija nikakor ne steče, kot si želiš, čeprav deluješ in se trudiš?

 INTUITIVNI COACHING

Pregovor Marka Twaina, ki pravi, da sta najpomembnejša dneva v življenju dva; dan, ko se rodiš in dan, ko ugotoviš, zakaj si se rodil, je zelo resničen.

V vmesnem času, ko živimo in žongliramo med najrazličnejšimi veselimi in manj prijetnimi dogodki, pa je zelo dobrodošlo, da imamo nekoga, ki nas podpira, po potrebi usmeri, s komer se lahko odkrito brez strahu, sramu in dvoma pogovorimo:

– o svojem življenju,
svojih občutkih,
– dogodkih,
– potrebah,
– izzivih, katere imamo,
– težkih čustvenih jedrih,
– medsebojnih odnosih,
– življensko pomembnih vprašanjih in
– željah!

Imaš težavne odnose z ljudmi v svojem življenju, se ti ponavljajo podobni scenariji, le z drugimi ljudmi? Si v življenju pogosto prizadet/a, ranjen/a, ljudje se do tebe ne vedejo, kot si TI želiš? Te pogosto preplavljajo navali JEZE, STRAHU, ŽALOSTI? Če imaš občutek, osamljenosti, kljub bližini drugih ljudi, če se čutiš ujet/a, ti na videz »nič ne manjka« in si srečno – nesrečen/a, ne veš kako naprej, čutiš, da nekaj ni kot si želiš, da bi bilo. Ali pa si ujet/a v neko situacijo, iz katere ne najdeš poti?

Ne veš kako postaviti svoje meje, ne upaš izreči besede NE, vse prevečkraš ustrežeš ljudem okrog sebe.

Te zanimajo tvoji potenciali, se sprašuješ, kaj bi v življenju rad/a počel/a? Ali pa želje imaš, samo ne veš kako naprej?

Mogoče pa bi TI prišel prav samo odkrit pogovor, da se razbremeniš?

Če si na katerega zgornjih vprašanj in trditev odgovoril/a pritrdilno, naj povem, da ni nič zamujeno ali izgubljeno                           vedno obstaja MOŽNOST in  REŠITEV!

LAHKO TI POMAGAM!

                                              KAKO?  –>  Z INTUITIVNIM COACHINGOM!

KAKO POTEKA SREČANJE?
To je individualna obravnava 1:1. Najprej ti prisluhnem, torej se srečanje prične s pogovorom, ko te resnično slišim, poveš kakšne so tvoje želje, vprašanja, dvomi, izzivi. Za tem greva v proces iskanja sprožilcev, odgovorov, podajanja rešitev, (po potrebi) prejmeš konkretne vaje, usmeritve in plan izvajanja le teh. Ter kanalizirane informacije pomembne zate. Srečanje je živ proces. Ker smo ljudje individualna in najkompleksnejša bitja na planetu Zemlja in je vsak človek vesolje zase, tudi srečanja ni možno v naprej v celoti definirati. Odvisno je od posameznika in njegovega stanja, izzivov, potreb, želja… . Delam po občutku, intuiciji in sem vodena is stranih mnogih svetlobnih bitij višjih dimezij iz različnih civilizacij in sfera.

Individualna obravnava zaobjema delo na fizičnem, umskem in čustvenem nivoju. Lahko pa sledi tudi duhovni aspekt – meditacija, regresija, akaška ali kristalna terapija.

Torej podprem te s celostnim COACHINGOM, kateri pa vsebuje (lahko) tudi:
– kvaliteten pogovor,
– podporo, kot jo v danem trenutku najbolj potrebuješ,
– informacije, ki ti pomagajo razumeti širšo “sliko”,
– terapije s KRISTALI,
– AKAŠKE terapije ali
– meditacijo.

Življenje živim in delujem po principu, da pokrivam 4 stebre življenja, to so: FIZIČNI, MENTALNI (UM), ČUSTVENI in DUHOVNI ASPEKT.

Vsi 4je stebri našega življena so enako pomembni, nobeno področje ni več, niti manj. Prav tako se vsa ta področja med seboj tudi dopolnjujejo in prepletajo. Kar pomeni, da če samo za enega od naštetih ne skrbimo zadovoljivo, nam naše življenje ne bo optimalno delovalo, služilo. Z drugimi besedami, ne bomo živeli SVOJEGA POTENCIALA, ne bomo resnično SREČNI, saj je KVLITETA NAŠEGA ŽIVLJENA odvisna od NAŠIH ODLOČITEV in DELOVANJA.

Za lažje razumevanje POMENA delovanja na vseh 4 platformah (FIZIČEN NIVO, METALNI NIVO, ČUSTVEN NIVO in DUHOVNI NIVO),  si predstavljaj hišo, s 4imi stebri.
-> Kaj je pomembno za vsak steber posebej, če želimo trdno in kvalitetno hišo? Tako je, da je vsak steber trden, stabilen, da je kvalitetno zgrajen – vsak steber posebej. Le tako bo celotna hiša stala trdno in opravljala svoj namen kvalitetno, kot si želimo oz. potrebujemo. Enako velja za nas, ljudi, ki smo najkompleksnejša bitja na planetu Zemlja. Sestavljeni iz različnih nivojev energij.

Skrbeti moramo zase v celoti;
za svoje fizično telo (kaj jemo, koliko in kako se gibljemo, …),
za svoj UM/mental (da skrbimo za pozitivne misli, da imamo aktiven um, odprt, da si širimo obzorja, …),
za svoja čustva (da si dovolimo čustvovati in čutiti sebe v celoti, da se opazujemo in izražamo, …),
za svojega duha/dušo (da se zavedamo sebe, živimo zavestno, smo brutalno realni in odkriti do sebe, meditiramo,…).

Če imaš že izoblikovano vprašanje(a), in se najdeš enem od spodaj navedenih področij, te povabim, da

 

                                                                                Spoštovanje je odnos, ki se vrača.
                                                                       Tudi zaupanje, zaupanje vase, v življenje.

                                                                                                  Dovoli si ŽIVETI!

Naj bo tvoje življenje tisto, ki ga resnično ŽIVIŠ, kot si TI ŽELIŠ !

LIFE COACHING

60 min (1 ura)
Če ti življenje ne funkcionira, kot si želiš, imaš na katerem koli od pomembnih področij (zdravje, posel, odnosi, življensko poslanstvo, …), ali več njih, vprašanja in ne veš kako naprej. Mogoče čutiš, da so potrebne spremembe? Kontakt za prijavo, termin in lokacija po dogovoru (Ljubljana, Koper, Notranjska): info@zavodsatia.com, 031 325 512 – Petra

PARTNERSKO - DRUŽINSKI COACHING

60 min (1 ura)

Imaš izzive na področju družinskih ali partnerskega odnosa? So v tvojem življenju prisotna težka čustva (jeza, strah, ljubosumje, žalost, apatija, utrujenost…) in ne veš več kako in kaj najprej? Kontakt za prijavo, termin in lokacija po dogovoru (Ljubljana, Koper, Notranjska): info@zavodsatia.com, 031 325 512 – Petra


COACH TERAPIJE S KRISTALI

60 min (1 ura)

Si želiš podpore na energijskem nivoju? Ker se počutiš izčrpan(a), imaš vprašanja, dvome, si v življenski situaciji in ne veš več kaj storiti?


Naj bo tvoje življenje tisto, ki ga resnično ŽIVIŠ, kot si TI ŽELIŠ !

Mnenja strank

LeeAnn pravi, da si zelo prijazna in pozitivna duša. Da je pri vas zelo rada, ker doživi veliko novih dogodivščin, se veliko novega nauči, všeč ji je tudi ustvarjanje in tvoje pripovedovanje zgodb. Meni kot staršu pa se mi zdiš zelo strpna, razumevajoča, skrbna in poslušna. Otroke znaš navdušiti še za tako brezvezni opravek. Pri tebi so otroci res sproščeni, se lahko izražajo ter odkrivajo svoje talente. Kar se nam zdi nemogoče ti spremeniš v mogoče. 

Staša Sterle in hči LeeAnn

Všeč mi je, ker se vedno zabavamo. Tu čas hitro mine. Komaj čakam, da grem spet tja.

 

Hedvika

Petra, hvala za tvoj čas, ki ga vlagaš v naše otroke! Tako lepo je poslušati, ko razlagajo, kaj vse so počeli in kako super je bilo. Sin vedno pravi: “Petra je zakon. Najbolj mi je všeč, ker nam pusti, da ustvarjamo po svoje!” Tvoja dobra volja se prenaša tudi na druge.

 

Tina in sin Vili Sterle

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.