PROSTOR POPOLNEGA SPREJEMANJA.

Včasih človek potrebuje dobrega poslušalca in sogovornika, ki mu lahko situacijo  predstavi na drugačen, objektiven način. Zakaj? Ker so človekove oči preutrujene in  je pogled zato meglen. Ker je srce človeka ujeto v ranah čustev, ker um ne zmore drugače … . Povabim te, da se mi pridružiš, tako te lahko podprem pri razreševanju tvojih izzivov.

Koga lahko intuitivni LIFE COACHING podpre ? 

-> Imaš težke odnose? V družinskem krogu, na poslovnem področju, je na preizkušnji tvoj partnerski odnos ali pa nikakor ne najdeš tistega “pravega”? Kaj pa krog prijateljev? So resnično pravi zate?
-> Imaš v svojem življenju dnose, ki te izčrpavajo, v katerih se ne počutiš ljubljen(a), sprejet(a)?
-> Si nekako ujet(a) v življenski situaciji; odnosih, družini, poslu, partnerstvu, nestabilno zdravje, pomankanje materialnega obilja …, kar ti povzroča nezadovoljstvo?
-> Te spremljajo težka čustva, kot so JEZA, STRAH, ŽALOST, ljubosumje, nesrečnost…?
-> So ti znani občutki tesnobe, ujetosti, anksioznost, izgorelos, brezvoljnosti… –  stiske?
-> Ali je STRES tvoj spremljevalec?
-> Si se v življenju znašel(a) na razpotju, pa ne veš kaj in kako naprej?
-> Imaš težavno obdobje ali pa si ugotovil(a), da si na več področjih v življenju kar globoko zabredel(a), pa sam(a)  ne vidiš izhoda?
-> Čutiš, imaš občutke, misli, da to življenje, ki ga živiš ni vse, kar si v resnici želiš? Te tvoj način življenja ne izpopolnjuje, nisi srečen (a)? Kot, da nekaj manjka?
-> Ti “navidezno” nič ne manjka, ti pa se počutiš prazen(a), nezadovoljen(a), neizpopolnjen(a), brez ciljev, ambicij, smisla… ?
-> Se ti zdi, da se ti nenehno dogaja krivica, ljudje, ki pridejo v tvoje življenje, pa kot da te neprestano preizkušajo?
-> Si brez večjih ciljev, želja, ambicij? Ali pa jih imaš in ne veš kako jih doseči?
-> Ti manifestacija nikakor ne steče, kot si želiš, čeprav deluješ in se trudiš?
-> Ali pa enostavno ne veš kaj bi? Kaj si želiš, kam naj greš naprej, kako našrej…?

LIFE COACHING

Pregovor Marka Twaina, ki pravi, da sta najpomembnejša dneva v življenju dva; dan, ko se rodiš in dan, ko ugotoviš, zakaj si se rodil, je zelo resničen.

V vmesnem času, ko živimo in žongliramo med najrazličnejšimi veselimi in manj prijetnimi dogodki, pa je zelo dobrodošlo, da imamo nekoga, ki nas podpira, po potrebi usmeri, s komer se lahko odkrito brez strahu, sramu in dvoma pogovorimo:

– o svojem življenju,
svojih občutkih,
– dogodkih,
– potrebah,
– izzivih, katere imamo,
– težkih čustvenih jedrih,
– medsebojnih odnosih,
– življensko pomembnih vprašanjih in
– željah!

O lastni manifestaciji v širokem pomenu besede.

Imaš težavne odnose z ljudmi v svojem življenju, se ti ponavljajo podobni scenariji, le z drugimi ljudmi? Si v življenju pogosto prizadet/a, ranjen/a, ljudje se do tebe ne vedejo, kot si TI želiš? Te pogosto preplavljajo navali JEZE, STRAHU, ŽALOSTI.

So ti poznani: brezvolja, negativne misli, tesnoba, žalost, ljubosumje, … ?

Ne veš kako postaviti svoje meje, ne upaš izreči besede NE, vse prevečkraš ustrežeš ljudem okrog sebe.

Te zanimajo tvoji potenciali, se sprašuješ, kaj bi v življenju rad/a počel/a? Ali pa želje imaš, samo ne veš kako naprej?

Čutiš, da tako pač enostavno ne gre več naprej? Si želiš in potrebuješ spremembe.

Če si na katerega zgornjih vprašanj in trditev odgovoril/a pritrdilno, naj povem, da ni nič zamujeno ali izgubljeno                           vedno obstaja MOŽNOST in  REŠITEV!

LAHKO TI POMAGAM!

                                              KAKO?  –>  Z INTUITIVNIM LIFE COACHINGOM!

KAKO POTEKA SREČANJE?

Ko se odločiš za individualno COACHING delo 1:1, priporočam vsaj za prvo srečanje, da poteka v živo. Sicer pa ti je na voljo tudi telefonsko oz. online druženje.

To je individualna obravnava 1:1. Najprej ti prisluhnem, torej se srečanje prične s pogovorom, ko te resnično slišim, poveš kakšne so tvoje želje, vprašanja, dvomi, izzivi. Za tem greva v proces iskanja sprožilcev, odgovorov, podajanja rešitev, (po potrebi) prejmeš konkretne vaje, usmeritve in plan izvajanja le teh kot delo za doma, ali pa jih izvajava tudi na srečanju. Prejmeš pa tudi kanalizirane informacije pomembne zate. Srečanje je živ proces. Ker smo ljudje individualna in najkompleksnejša bitja na planetu Zemlja in je vsak človek vesolje zase, tudi srečanja ni možno v naprej v celoti definirati. Odvisno je od posameznika in njegovega stanja, izzivov, potreb, želja… . Delam po občutku, intuiciji in sem vodena is stranih mnogih svetlobnih bitij višjih dimezij iz različnih civilizacij in sfera, jaz najraje rečem, da pri svojem delu sodelujem z Vesoljem 🤗. Kaj bo v moje delo vključeno pa je odvisn tudi od tebe, KAJ IZBEREŠ: coaching // coaching + meditacija // coaching + terapija

Individualna obravnava zaobjema delo na fizičnem, umskem in čustvenem nivoju. Lahko pa sledi tudi duhovni aspekt – meditacija, meditacijska terapija, regresija, akaška ali kristalna terapija.

Torej podprem te s celostnim LIFE COACHINGOM, kateri vsebuje:
– kvaliteten pogovor,
– postavljanje vprašanj,
– podporo, kot jo v danem trenutku najbolj potrebuješ,
– vaje, izzive, usmeritve, predloge, dihalene vaje … in
– informacije, ki ti pomagajo razumeti širšo “sliko”.

Lahko pa najino srečanje vsebuje tudi:
– meditacijo, meditacijsko terapijo,
– terapije s KRISTALI,
– AKAŠKE terapije ali
– regresijo
Podprem TE, kot je zate v danem trenutko najbolj potrebno (čiščenje tvojega energijskega polja, blokad, strahov, nižjih energij, ustvarjanje zaščite,…)

Sama življenje živim in delujem po principu, da pokrivam 4 stebre življenja, to so: FIZIČNI, MENTALNI (UM), ČUSTVENI in DUHOVNI ASPEKT.

Vsi 4je stebri našega življena so enako pomembni, nobeno področje ni več, niti manj. Prav tako se vsa ta področja med seboj tudi dopolnjujejo in prepletajo. Kar pomeni, da če samo za enega od naštetih ne skrbimo zadovoljivo, nam naše življenje ne bo optimalno delovalo, služilo. Z drugimi besedami, ne bomo živeli SVOJEGA POTENCIALA, ne bomo resnično SREČNI, saj je KVLITETA NAŠEGA ŽIVLJENA odvisna od NAŠIH ODLOČITEV in DELOVANJA.

Za lažje razumevanje POMENA delovanja na vseh 4 platformah (FIZIČEN NIVO, METALNI NIVO, ČUSTVEN NIVO in DUHOVNI NIVO),  si predstavljaj hišo, s 4imi stebri.
-> Kaj je pomembno za vsak steber posebej, če želimo trdno in kvalitetno hišo? Tako je, da je vsak steber trden, stabilen, da je kvalitetno zgrajen – vsak steber posebej. Le tako bo celotna hiša stala trdno in opravljala svoj namen kvalitetno, kot si želimo oz. potrebujemo. Enako velja za nas, ljudi, ki smo najkompleksnejša bitja na planetu Zemlja. Sestavljeni iz različnih nivojev energij.

Skrbeti moramo zase v celoti;
za svoje fizično telo (kaj jemo, koliko in kako se gibljemo, …),
za svoj UM/mental (da skrbimo za pozitivne misli, da imamo aktiven um, odprt, da si širimo obzorja, …),
za svoja čustva (da si dovolimo čustvovati in čutiti sebe v celoti, da se opazujemo in izražamo, …),
za svojega duha/dušo (da se zavedamo sebe, živimo zavestno, smo brutalno realni in odkriti do sebe, meditiramo,…).

Če imaš že izoblikovano vprašanje(a), ali pa izziv in ne veš kako naprej, se ti zdi, da si obtičal(a), imaš svojo težko situacijo, te povabim, da me kontaktiraš.

Prijavi se na BREZPLAČNI uvodni telefonski pogovor, do 30 min.

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke vnešene v obrazec za prijavo. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

LIFE COACHING

60 min (1 ura) ali  90 min (1,5 ure)
Če ti življenje ne funkcionira, kot si želiš, imaš na katerem koli od pomembnih področij (zdravje, posel, odnosi, življensko poslanstvo, …), ali več njih, vprašanja in ne veš kako naprej. Opažaš, da so potrebne spremembe?

COACHING + MEDITACIJA

60 min (1 ura) ali  90 min (1,5 ure)
Potrebuješ podporo za izzive, katere te spremljajo v življenju? Iščeš odgovore na vprašanja: KAKO naj reagiram, KAJ naj storim … HKRATI pa si želiš podpore na energijskem nivoju? Ker se počutiš izčrpan(a), si brez idej kako izstopiti iz začaranega kroga in si želiš podpore tudi izza tančice nevidnega?


COACH + TERAPIJA

60 min (1 ura) ali  90 min (1,5 ure)

Si želiš podpore na energijskem nivoju? Ker se počutiš izčrpan(a), imaš vprašanja, dvome, si v življenski situaciji in ne veš več kaj storiti?


Ponudba:

-> COACHING

1 ura (60 min) – 88€

1,5 ure (90 min) – 120€

 

Možno kot: osebno srečanje, on-line, telefonsko. V primeru željenega trajnejšega sodelovanja, se dogovoriva za ugodnejši paket po meri ZATE.

 

Ponudba:

-> COACHING + MEDITACIJA

1 ura (60 min) – 99€

1,5 ure (90 min) – 150€

 

Možno kot:osebno srečanje. V primeru željenega trajnejšega sodelovanja, se dogovoriva za ugodnejši paket po meri ZATE.

 

Ponudba:

-> COACHING + TERAPIJA

1 ura (60 min) – 99€

1,5 ure (90 min) – 150€

 

Možno kot: osebno srečanje.V primeru željenega trajnejšega sodelovanja, se dogovoriva za ugodnejši paket po meri ZATE.

 

Naj bo tvoje življenje tisto, ki ga resnično ŽIVIŠ, kot si TI ŽELIŠ !

Mnenja strank

Petra je preprost, odprt, pomirjujoč, direkten in čuteč coach, ki te zna zelo dobro usmiriti z domačimi nalogami, vajami in življenjskimi nasveti. Začuti, da te ravno prav porine v pravo smer- ne preveč in ne premalo. Ve in čuti do kje zmoreš. Z njo se počutim sprejeto, varno in slišano. Vem da ji lahko popolnoma zaupam. Nikoli te ne obsoja in te ne sili v nekaj. Pomagala mi je ven iz težke življenjske situacije in se spopasti s tesnobami, s katerimi sem se dolga leta neuspešno borila. Njeni nasveti in energijska podpora (meditacije in terapije) so mi zelo pomagale, da sem zdaj veliko bolj mirna in zadovoljna sama s sabo. Tudi stres v službi in v osebnem življenju veliko lažje premagujem. S Petrino pomočjo grem v pravo smer na poti duhovnega razvoja in osebnega zadovoljstva. Hvaležna in vesela sem, da jo imam in da mi zna tako odlično pomagati. Priporočam jo vsem, ki imajo težave s tesnobami ali kakšne druge osebne težave pri katerih potrebujejo pomoč in čutečo podporo.  

Ida

Ti si nekdo, ki je zame popolna kombinacija tega, da znaš biti sproščena in zabavna, hkrati pa tudi resna, ko je to potrebno biti. In imaš tisto energijo, da ti oseba brez težav zaupa. Imaš tisto mama energijo, ki bi jo opisala kot poslušanje, toplino, empatijo, sočutje. Daješ občutek varnosti in sprejetosti.

Individualno srečanje mi je bilo odlično, saj si se mi popolnoma posvetila in hkrati osvetlila drugačen pogled na stvari, ki se mi dogajajo v življenju. Dobila sem uporabne napotke in nasvete, ki mi pomagajo v vsakdanjem življenju. Všeč mi je, da najprej me poslušaš, postavljaš podvprašanja in potem dodaš svoj pogled na celotno situacijo, da jo razumem še iz ozadja. Hkrati pa mi glede na mojo situacijo prilagodiš nasvete in naloge, ki jih moram opraviti in ni vse po enem templatu oz. modelu.

Ana

Čeprav se življenje vedno ne zdi najlepše ovito v bleščeč papir vseeno vem, da njegovo bistvo je najlepši biser, kateri zasije, ko ga odkriješ.

Zato se tebi Petra, želim zahvaliti z naj iskrenejšim Hvala. Nekega decembrskega dne me je moj notranji klic pripeljal k tebi, v tvojo pozitivno energijo. Tvoja nesebična pomoč v trenutku, ko sem je bila zelo potrebna, je zame neprecenljiva.  Ob tebi se počutim sprejeto in slišano.

Želim ti vse dobro in ostani Človek še naprej…

Klavdija

Tvoja energija je odlična. Coaching s tabo mi je bil zelo všeč. Ta pogovor s tabo je izvrsten, si pravi coach in terapevt. Res sem dobila občutek, da brskaš po globini in skušaš marsikaj spoznati in sem se ti z veseljem in veliko bolj odprla, prepustila, saj se je vzpostavila med nama neka povezava in bližina. Mene si prepričala in želim še priti k tebi.

Tjaša

Petra je res čudovita in topla duša, ki s svojim znanjem, različnimi vajami in izzivi, ki ti jih postavi, da te pahne/ premakne tudi izven udobja, ker te vidi in vrjame vate, svoje delo res čarobno in zavestno opravlja. Najbolj všeč mi je njena velika varnost, da vse kar ji zaupaš ostane tam in veš, ko boš potreboval pomoč, nasvet, ali samo en odziv, da se lahko zaneseš nanjo, da boš slišan in usmerjan v pravo smer. 

Urška

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.