VSI RAZLIČNI, VSI ODLIČNI!

Ali si želite, da vaš otrok:

Imate kot starš težavo pri tem, da:

Si želite:

 • preživlja svoj prosti čas sproščeno, igrivo, v naravi, na svežem zraku;
 • vaš otrok noče stran od računalnika in telefona;
 • za svojega otroka le najbolje, tudi takrat, ko ni z vami;
 • gradi pomembne odnose z ostalimi otroci;
 • se sprašujete, kako otroku omogočiti kakovostno preživljanje prostega časa;
 • da si vaš otrok ustvari pogled na svet s svojimi očmi;
 • se giblje, igra, pogovarja, raziskuje, ustvarja, se umiri in opazuje;
 • otrok nima različne družbe in možnosti menjave okolja;
 • nekaj miru in časa zase in svoje hobije;
 • je stran od igric, računalnikov, telefonov;
 • iščete možnost, kako otroku omogočiti priložnost novih poznanstev;
 • priložnosti, da sta s partnerjem sama;
 • spoznava samega sebe, ostale otroke in naravo;
 • ne veste, ali ima otrok dovolj priložnosti za sproščeno otroštvo;
 • čas za prijateljice in prijatelje;
 • spozna nove prijatelje
 • ne veste, kako otroku obogatiti čas med počitnicami?
 • da je vaš otrok v varnih rokah, tudi ko vas ni ob njem?
 • ima tudi on svoj »odklop«, ki ga potrebuje?

Veliko staršev se sprašuje prav to in mi vam lahko pomagamo. Ko pripeljete svojega otroka k nam na počitniški tabor, je vaš otrok v dobrih rokah.

 • Vsak odrasel človek ima svoje življenje, življenske izkušnje, izzive, strahove, težka čustvena jedra, življenska vprašanja, … . Poleg tega pa je vsak človek vpet tudi v medsebojne odnose, pri čemer je soočen z energijami drugih ljudi, katere so mu ali pa tudi ne blizu. Pa vendar je velikokrat potrebno krmariti ne glede na to ali nam je nekaj prijetno ali ne.

   

   

 • Kako?
  ->
  Kako se v življenju znati prav odločiti zase?
  ->Kako se znebiti dvomov, strahov, jeze … ?
  ->Kako imeti kvalitetne medsebojne odnose?
  ->Kako ugotoviti in živeti, kar je dejansko tvoje življensko poslanstvo?
  ->Kako postaviti meje in zanti reči “NE”?
  ->Kako živeti svoje življenje in ne življenja, katerega od nas pričakujejo drugi?
  ->Kako predelati svoje lekcije?
  ->Kako preseči svoje vzorce, travme, blokade…?
  ->Kako preokviriti svojo podzavest, svoje delovanje, razmišljanje?
 • Si si tudi ti že kdaj zastavil(a) prej navedeno vprašanje?
 • Si se že kdaj znašel(a) v omenjeni situaciji in nisi našel(a) rešitve?
 • Se čutiš ujeto(ega) v življenju, pa ne zmoreš izstopiti iz začaranega kroga sam(a)?

Veliko ljudi se sprašuje prav to. Ne skrbi, lahko te podprem. Življenska vprašanja in izzive pomagam ljudem razreševati na individulnih coachingih in skupinskih delavnicah, tečajih. Pridruži se mi tudi ti, izberi si kaj ti bolj ustreza skupinska dinamika ali zasebno srečanje 1:1.

Zavod Satia, je bil ustanovljen za to, da ponudi možnosti druženja za vse generacije na drugačen – sproščen način.

Pri druženju MLADIH (Počitniški tabori) je poudarek na preživljanju časa v naravi, svežem zraku, v gibanju, igri, pogovoru, raziskovanju, ustvarjanju in opazovanju. Skozi igro, razprave, zanimive primere in lastno raziskovanje spoznavamo sebe, drug drugega in našo mati naravo v širokem pomenu besede. Radi se odpravimo na potep ali na raziskovalno odpravo, sledimo dogajanju v gozdu in na travnikih, spet drugič sledimo in opazujemo živali, gremo na lov za skritim zakladom ali pa enostavno poležavamo v travi, gledamo v nebo in burimo svojo domišljijo. Mogoče nas boste našli pri spuščanju po doma narejenem toboganu ali ustvarjali na vodenih delavnicah. Mogoče pa se bomo kopali v vodi ali urili veščine preživetja v naravi.

Vse to in še več, bodo pri nas spoznali otroci, ki se nam bodo pridružili na delavnicah, rojstnih dnevih in počitniških taborih. Oglejte si našo ponudbo dogodkov in pripeljite svoje otroke na nepozabne dogodivščine. Počitniški tabori

Dogodki za vse generacije, tudi ODRASLE (Tečaji, delavnice za odrasle, lahkomi pišeš tudi na: info@zavodsatia.com) prav tako predstavljao veliko druženja v naravi, spodbujamo zavedanje, da nič na tem svetu  ni samoumevno, cenimo obilje, katerega lahko s pridom koristimo, ohranjamo in širimo stara znanaja in vedenja, da se prenašajo iz generacije v generacijo, ustvarjamo na različne načine, skrbimo za osebno rast in razvoj, ter stremimo k dvigu kvalitete življenja. Preko raznovrstnih delavnic, ki se izvajajo pod strokovnim vodstvom, s pomočjo  COACHINGOV in AKAŠKIH in TERAPIJ S KRISTALI S (Coaching in terapije 1:1, lahko mi pišeš na: info@zavodsatia.com) in  s pomočjo TEAMBUILDINGOV (surviver delavnice v naravi, igre za povezovanje in sproščeno počutje, pošljite povpraševanje na: info@zavodsatia.com).

 

VIZIJA

Človeška družba in posameznik sta kot drevo. Ko se rodimo smo majceni, nebogljeni, odvisni od odraslih in hkrati močni ter edinstveni. Sledi rast in razvoj, tako v centimetrih kot srcu in mišljenju. Tekom življenja na nas pomembno vplivajo ožji in širši dejavniki, kot so družina, nenapisana družbena pravila, ljudje, ki pridejo v naša življenja bodisi bežno ali ostanejo za vedno. V življenju gremo skozi različna obdobja, ta raznovrstna izkušanja vsega dualnega občutimo včasih kot prijetna spet drugič pa kot poučna in nam odvečna. Pridobivamo trdo kožo, včasih pozabimo kdo v resnici smo, če nam kdo zapiči nož jočemo. Tudi drevo je bilo enkrat drevesce, sijalo je sonce, padal je dež in drevesce je raslo. Prišle so nevihte, upogibale in včasih lomile njegove veje, takrat so ga varovala in spodbujala večja drevesa. Za tem pa je posijalo sonce in ptički so peli. Drevesce je postajalo drevo, pognalo močne korenine, ki mu omogočajo obstoj, na vkljub vsem zunanjim dejavnikom. Sedaj to drevo, ki je zraslo mogočno, nudi podporo in zavetje novemu malemu drevescu, ki je začelo z rastjo v njegovi bližini. Mar ni tudi z nami – ljudmi tako? Zavod Satia predstavlja drevo, z ljubeznijo do življenja.

Delujemo neodvisno, smo odprtega in raziskovalnega duha. Spodbujamo individualno razmišljanje vsakega posameznika.

POSLANSTVO

Usmerjati, spodbujati in omogočati vsakemu posamezniku in hkrati vsem skupaj, da ostanemo zvesti samemu sebi. Vsak naj živi svojo pot, izraža svojo resnico v skladu z osebnimi vrednotami, ki so visoko etično in družbeno odgovorne.

Otroke in vsakega posameznika vabimo k igri in raziskovanju, prijetnemu druženju, pogovoru in odprtemu razmišljanju in delovanju…

CILJ

 Cilj zavoda je spodbuditi posameznika k lastnemu razmišljanju. Za vsakogar posebej in družbo, zavod Satia predstavlja možnost, izhodišče drugačnega načina razmišljanja. Naš cilj je ponuditi sebe, mene, tebe. Učitelj je dosegel cilj, ko ga učenec preseže.

Torej je cilj – biti svobodni. Svobodni v življenju; pri svojem načinu razmišljanja, načinu izražanja, načinu življenja – CILJ je SVOBODA, tako individualna, kot skupna.

ZA OTROKE

COACHING TERAPIJE S KRISTALI

TEAMBUILDINGI

Vemo, da si želite za svoje otroke samo najbolje. Vaša želja je, da zrastejo v samostojne, iznajdljive, ljubeče, zrele osebe in prosti čas ima pri tem ključno vlogo. V prostem času se otrok skozi igro druženja z vrstniki kakovostno razvija in si širi obzorja, gradi odnose ter se nauči postavljati svoje meje. Starši smo tisti, ki lahko otrokom predstavimo različne možnosti preživljanja prostega časa ter jih usmerjamo.

A pri vseh obveznostih in dirkajočem tempu življenja tudi nas včasih zmanjka, otrok ne moremo ves čas spremljati, nočemo jih 24/7 nadzorovati, potrebujemo čas zase in malo miru, da se spet napolnimo. Da vdihnemo!

Razumem, da včasih nimate volje za to, da otrokom pokažete, poveste ali argumentirate, zakaj je zanje dobro, da grejo ven, na svež zrak in da se igrajo z vrstniki. Pripeljite jih na mirno podeželje in se spočijte, vdihnite in se napolnite, v zavodu Satia bomo za vaše otroke lepo poskrbeli.

Zakaj imajo otroci in starši radi naše dogodke?

Lokacija naše domačije omogoča sproščene dogodke v naravi. Smo 50 min vožnje iz Ljubljane, sredi lepih gozdov in travniških jas.

Na dogodkih se otroci z novostmi spoznavajo skozi igro in veselje. Otrokom na dogodkih pokažemo nove, vznemirljive stvari in znanja.

Medtem, ko vaš otrok varno uživa na naših dogodkih, si vi lahko vzamete čas zase ali za partnerja ali opravite vse, česar niste uspeli.

Izpolnite prijavni obrazec in poslali vam bomo vsa navodila za udeležbo otrok na dogodku. Veselimo se, da se spoznamo.

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.