Počitniški tabori za 3 ali 5 dni

  • TRAJANJE: 3 dni (2 noči) – od 8.30h v ponedeljek do 16.30h v sredo/ 5 dni (4 noči) – od 8.30h v ponedeljek do 16.30h v petek
  • CENA: 150€ – 3 dni (2 noči)/ 250€ – 5 dni (4 noči); za drugega otroka iz iste družine -10€, za tretjega -20€
  • OBROKI: zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja (poln penzion)
  • STAROST OTROK: 5+ let

Teden čiste zabave v naravi, poučna druženja, raziskovanje, druženje z vrstniki, spoznavanja sebe in drugih in mirnih poletnih noči na deželi! Vpišite otroke na nepozabni poletni tabor, poln pustolovščin, ki si jih bodo otroci zapomnili!

Pri čem nas boste našli? Pri raznovrstnih ustvarjalnih in poučnih delavnicah (likovne, ustvarjanje iz gline, delavnice v naravi, ki so povezane z vsemi našimi čutili, delavnice za telo in duha, domišljija ima prosto pot in še in še), ki so povezane z iznajdljivostjo in kreativo, v naravi, med igro, gozdnih potepanjih, raziskovanjem, spoznavanjem življenja na kmetiji, druženjem z živalmi, pogovori, ko si bomo zastavljali vprašanja, razmišljali in iskali svoje odgovore. Po igri pa med počitkom v travi, grizljanjem kislic in poslušanjem čričkov. Imamo tudi “kino kapacitete”. Lahko nas boste videli, kako se potepamo in si ogledujemo naravne in kulturne znamenitosti. Dotaknili se bomo tudi SURVIVAL veščin. Smo že povedali, da se bomo družili tudi ob igrah, ki prehitro izginjajo? Zvečer bomo zakurili in se družili ob ognju in si na ognju mogoče spekli večerjo. Prima, kajne?

Bistvo našega druženja je v aktivnem počitnikovanju. Vse aktivnosti so okvirno zastavljene in dogovorjene v naprej, tudi z občasnimi zunanjimi izvajalci vsebin, vendar pa to ne pomeni, da otroci niso vključeni v sooblikovanje in potek druženja. Nasprotno, saj stremimo k aktivnemu preživljanju prostega časa. Ideje, predlogi, želje otrok in njihovo aktivno udejstvovanje je sestavni del našega druženja. Tako poteka tudi vse bolj spontano in prilagojeno na posamezno skupino.

Z otroki se pogovarjamo o divjih užitnih rastlinah, ekologiji, imamo tudi spoznavanje živali in sledenje prosto živečih živali v naravi in še več z razburljivih dogodivščin, dejavnosti, delavnic ter iger. S poudarkom na naravi, življenju in odnosu človeka do vsega, kar nas v življenju na tem planetu obkroža.

Veseli bomo vaše družbe v našem domu, na kmetiji, v naravi.

SPANJE – po želji otrok; lahko v hiši ali v šotoru zunaj na vrtu

PRIHOD/ODHOD –  Otroke pripeljete v ponedeljek ob 8.30h, ponje pa pridete v sredo / petek ob 16.30h. Preden se poslovimo, bomo imeli kratek povzetek našega druženja.

Pridružite se nam v najboljši učilnici na svetu – v NARAVI.

Veseli nas, da ste se odločili za prijavo otroka na naš zanimiv otroški tabor. Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo podrobnejše informacije.

Prijava na Počitniški tabor

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464