Počitniški tabori za 3 ali 5 dni

 • TRAJANJE:
  3 dni (2 noči) – od 8.30h v ponedeljek do 17.00h v sredo,
  5 dni (4 noči) – od 8.30h v ponedeljek do 17.00h v petek
 • DELAVNICE: V ključene so vse delavnice, katere se izvajajo v določenem terminu.
 • OBROKI: 5 obrokov; zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja; otroci sodelujejo pri pripravi obrokov
 • STAROST OTROK: 6-14 let
 • CENA: 60€/dan
  180€ (3 dni, 2 noči),
  300€ (5 dni, 4 noči);
  Za drugega otroka iz iste družine -10€, za tretjega -20€
 • POSEBNOST: Termin od 16. – 19.8. zaradi ponedeljka 15.8., ko je praznik, traja 4 dni (3 noči), prispevek za izvedbo: 240€
 • POPUSTI:
  Drugi otrok iz iste družine – 10€, tretji -20€.
  !Za otroke iz občine Loška dolina, namesto 300€, je cena za 5 dni 250€.

Teden čiste zabave v naravi, poučna druženja, raziskovanje, druženje z vrstniki, spoznavanja sebe in drugih in mirnih poletnih noči na deželi! Vpišite otroke na nepozabni poletni tabor, poln pustolovščin, ki si jih bodo otroci zapomnili!

Pri čem nas boste našli? Pri raznovrstnih ustvarjalnih in poučnih delavnicah (likovne, ustvarjanje iz gline, delavnice v naravi, ki so povezane z vsemi našimi čutili, delavnice za telo in duha, domišljija ima prosto pot in še in še), ki so povezane z iznajdljivostjo in kreativo, v naravi, med igro, gozdnih potepanjih, raziskovanjem, vodna ohladitev, spoznavanjem življenja na kmetiji, druženjem z živalmi, pogovori, ko si bomo zastavljali vprašanja, razmišljali in iskali svoje odgovore. Po igri pa med počitkom v travi, grizljanjem kislic in poslušanjem čričkov. Imamo tudi “kino kapacitete”. Lahko nas boste videli, kako se potepamo in si ogledujemo naravne in kulturne znamenitosti. Dotaknili se bomo tudi SURVIVAL veščin. Smo že povedali, da se bomo družili tudi ob igrah, ki prehitro izginjajo? Zvečer bomo zakurili in se družili ob ognju in si na ognju mogoče spekli večerjo. Prima, kajne?

Bistvo našega druženja je v aktivnem počitnikovanju. Vse aktivnosti so okvirno zastavljene in dogovorjene v naprej, tudi z občasnimi zunanjimi izvajalci vsebin, vendar pa to ne pomeni, da otroci niso vključeni v sooblikovanje in potek druženja. Nasprotno, saj stremimo k aktivnemu preživljanju prostega časa. Ideje, predlogi, želje otrok in njihovo aktivno udejstvovanje je sestavni del našega druženja. Tako poteka tudi vse bolj spontano in prilagojeno na posamezno skupino.

Z otroki se pogovarjamo o divjih užitnih rastlinah, ekologiji, imamo tudi spoznavanje živali in sledenje prosto živečih živali v naravi in še več z razburljivih dogodivščin, dejavnosti, delavnic ter iger. S poudarkom na naravi, življenju in odnosu človeka do vsega, kar nas v življenju na tem planetu obkroža.

Raznovrstne delavnice za telo in duha pod strokovnim mentorstvom:

– likovno ustvarjanje,
– polstenje,
– ustvarjanje iz gline,
– pevske delavnice,
– kuharske mojstrovine (priprava pašte, …),
– surviver veščine (kurjenej na primitivne načine, priprava kruha in obroka v naravi, na prostem,…),
– pravilno dihanje (v mirujočem položaju, pred ledenim potopom, …)
– delavnice čuječnosti, urjenje pozornosti, za vsa čutila, umirjanje,
– Iskanje resničnega sebe,
– Jaz sem …,
– ustvarjanje z lesom,
– reciklaža,
– spoznavanje eksotičnih živali,
– astronomija (s pomočjo večjega astronomskega teleskopa si ogledamo …),
– vodne radsoti,
– kino večeri,
– pozabljene igre,
– družabni (tematski) večeri ob ognju …

V terminu tabora s KONJI 11.- 15.7.2022; primerni tudi za popolne začetnike

Konjeniški tabori so pomemben del razvoja konjeništva in otrokove odgovornosti. Poudarek je na spoznavanju nege konja in celostni skrbi za konja. Tabori potekajo v sproščenem počitniškem vzdušju, na podeželju, v neokrnjeni naravi v vasi Klance in omogočajo otrokom druženje z vrstniki, stik z življenjem na kmetiji in podeželju, ter učenje jahanja.

Učili se bomo pravilnega dela s konji, jahali, odkrivali lepote narave, raziskovali bomo v gozdu, imeli ustvarjalne delavnice za telo in duha, šli na pohod, imeli družabne igre čez dan in zvečer ob ognju, otroci bodo navezovali nova prijateljstva, se učili medsebojnega sodelovanja, se učili samostojnosti, spanja v šotoru, lahko bomo šli na večerni pohod,  uživali v večernem druženju ob ognju in še mnogo več.

Jahanje V Zavodu SATIA poteka v manjših skupinah. Tabori ne potekajo kot intenzivna šola jahanja, ampak omogočajo poleg jahanja otroku spoznati pristen stik s konji, razvijati občutek odgovornosti za živali, spoznati skrb in nego konja ter sproščeno druženje z vrstniki. -> Primerni so tudi za popolne začetnike.

Delavnice zunanjih izvajalcev v terminu 1. – 5.8.2022:
– 2.8.2022; Izdelava hotela za žuželke (v sodelovnju z društvom Prostor),
– 3.8.2022; Delavnica POLSTENJE (pod mentorstvom Janje Urbiha),,
– 4.8.2022; Delavnica ASTRONOMIJE (v goste smo povabili zavod “Z lahkoto”, pod mentorstvom Matica Smrekarja si bomo ogledali nočno nebo s pomočjo večjega stronomskega telesa,…)

Delavnice zunanjih izvajalcev v terminu 8.8.- 12.8.2022:
– 9.8.2022; Delavnica POLSTENJE (pod mentorstvom Janje Urbiha),
– 10.8.2022; Delavnica ASTRONOMIJE (v goste smo povabili zavod “Z lahkoto”, pod mentorstvom Matica Smrekarja si bomo ogledali nočno nebo s pomočjo večjega stronomskega telesa,…)
– 11.8.2022; Pohod do Cerkniškega jezera – Pot izvirov in vodna osvežitev po želji 

Delavnice zunanjih izvajalcev v terminu 16. – 19.8.2022:
– 17.8.2022; Delavnica POLSTENJE (pod mentorstvom Janje Urbiha),
– 18.8.2022; Delavnica Spoznavanaje EKSOTIČNIH živali (v sodelovanju z BIO EXO),
– 18.8.2022; Delavnica Likovno ustvarjanaje (pod mentorstvom strokovnjakinje Karmen Bajec, mag. um.)
– 18.8.2022; Delavnica Likovno ustvarjanaje (pod mentorstvom strokovnjakinje Karmen Bajec, mag. um.). Delavnici se nadgrajujeta. Kot končni izdelek bo nastal film – kratka animacija.

Skrbeli bomo, da bodo vaši otroci varni. Ob veliki vročini in soncu se bomo zadrževali v senci, dosti pili, se namazali s kremami za sončenje in se zaščitili proti klopom. Vsak večer se bomo tudi pregledali, da ni kje kakšen skriti klop. Varnost vaših otrok je nam na prvem mestu.

Veseli bomo vaše družbe v našem domu, na podeželju.

SPANJE – po želji otrok; lahko v hiši ali v šotoru

PRIHOD/ODHOD –  Otroke pripeljete v ponedeljek ob 8.30h, ponje pa pridete v sredo / petek ob 17.00h. Preden se poslovimo, bomo imeli kratek povzetek našega druženja.

Pridružite se nam v najboljši učilnici na svetu – v NARAVI.

Veseli nas, da ste se odločili za prijavo otroka na naš zanimiv otroški tabor. Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo podrobnejše informacije. Ker prijave obravnavamo ročno, vas prosimo za razumevanje in strpnost – Hvala.

Prijava na Počitniški tabor

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, ločite podatke z vejico.
Prehrana, vedensjke značilnosti, odločbe, zdravstvene zadeve, katere menite da moramo poznati...
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464