S kristaloterapijo podprete žival v njeni situaciji. Poveča se ji njena energijska moč.

GLAVNI NAMEN KRISTALOTERAPIJE JE:

– s kristalno energijo se podpre žival v njeni situaciji in
– poveča energijsko moč.

KOMU JE NAMENJENA:

Živalim, ki potrebujejo fizično podporo in samozavest. Zelo dobrodošlo tudi kot podpora po kakršnih koli posegih, v času okrevanja.

TA KRISTALOTERAPIJA UGODNO PODPIRA:

– vsa fizična stanja. Zelo dobrodošla je terapija s kristali, kot podpora pri kakršnem koli okrevanju, po posegih , … .

KOLIKO ČASA TRAJA TERAPIJA S KRISTALI?

To v naprej ni mogoče zagotovo določiti, ker je odvisno od več dejavnikov. Najprej opravim pogovor z lastnikom, nato preidem na izvedbo terapije s kristali, sledi povzetek z lastnikom. Vse skupaj traja do 90 min.

KAKO SE ŽIVAL PRIPRAVI NA TERAPIJO S KRISTALI?

Nikakršne posebne priprave niso potrebne. Poskrbite, da se bo žival počutila kar čim bolj sproščeno, udobno in da bodo vse njene fizične potrebe zadovoljene (da ni lakote, žeje). Dan naj poteka kot vsak drug, mirno, da se ne povzroča dodatnega stresa.

PO TERAPIJI

Naj ima žival na voljo ves čas dovolj vode in mirno okolje, kolikor je le možno. Odsvetuje se fizične in mentalne napore (treningi, vaje, …).

PRISPEVEK

1h (60 min) = 99 €

1,5h (90 min) = 150€

 

 

Prijava na terapijo s kristali

Prosim za več info o živali, kakšno je njeno stanje, kaj je razlog oz. zakaj naročate terapijo s kristali.
Termin določimo po dogovoru.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.