Coaching terapije s kristali so individualni tretmaji (1:1). Vsako srečanje je prilagojeno potrebam posameznika, torej personalizirano. S terapijo pridobi vsak podporo kakršno v trenutni situaciji oz. življenju najbolj potrebuje.

Terapija s kristali predstavlja celosten pristop. Kar pomeni, da se deluje na vseh 4ih platformah, torej zajamemo: FIZIČNI aspekt, MENTAL/UM, ČUSTVA in DUHOVNE energije.

Vabljeni vsi, ki si želite osebne rasti, napredka, izboljšanja fizičnega počutja, razreševanja čustvenih blokad, težkih situacij in mentalne sprostitve ali dotika duhovnih energij. Mogoče pa si enostavno želite podariti nekaj podpore kristalnih svetov in se pocrkljati.

Terapije s kristali so primerne za vse generacije, dobrodošle tudi nosečnice in otroci. Kristaloterapije za živali, pa se izvajajo v njenem domačem okolju.

 

Kristali so darilo vesolja, narave, predstavljajo del obilja, ki nam je ponujeno na tem čudovitem planetu Lady Gaia. Če pogledamo v zgodovino in pomislimo na kralje, cesarje in še mnoge vplivne zgodovinske like starih civilizacij, kako so bili pogosto upodobljeni? S kronami na glavi in žezli v rokah kateri so bili okrašeni z dragimi kamni, kristali. Zakaj? Ker so vedeli … .

Kristali so izjemno močni prevodniki najmočnejših energij vesolja. Skoznje se prevajajo vse zdravilne, manifestacijske in zaščitne energije.

Že l. 1905 je Albert Einstein dokazal povezavo med energijo in snovjo, kar je bilo potrjeno večkrat.

Na kristale lahko gledamo tudi kot na orodje, preko katerih vesolje komunicira z nami, saj imajo prav tako svojo lastno zavest, zato glejmo nanje kot na živa bitja.

DELOVANJE KRISTALOV NA FIZIČNO TELO

Človeško telo je popoln prevodnik kristalnih energij, saj je v celoti prepojen z vodo in napolnjen z minerali. Voda pa je tekoči kristal in skozi sebe prevaja izjemno visoko stopnjo energije, zato ji tudi pravimo življenjska tekočina. Glavna lastnost vode je kopiranje energij oz. voda ima spomin.

Kaj se torej zgodi, ko z programiranim kristalom vplivamo s pomočjo TERAPIJ S KRISTALI na biološko telo? Kristal začne dajati ukaze vodi, ki sestavlja telo (posamezne organe, kri …).

 

Rezultat je spremenjeno, ozdravljeno telo oz. organ.

Človeško telo vsebuje veliko mineralov, ki so pravzaprav kristali in ti za človeka kanalizirajo zdravilne energije. Tako imamo vsi biološko kristalno mrežo, katera je sestavljena iz fizičnih in eteričnih kristalov.

Človek ima 7 ključnih sistemov, na katere lahko z dotično terapijo s kristali delujemo:

ŽIVČNI (nervoza, težave s spominom, koordinacijo oz. ravnotežjem, demenca, multipla, parkinsonova…)
RESPIRATORNI (plučnica, astma, angina, kašelj, bronhitis, apneja, težave z zobmi…)
SKELETNI (zlomi, vneti sklepi, obraba hrustanca, osteoporoza,…)
MIŠIČNI (mišični krči, strgana mišica, mišična distrofija, atrofija …)
KARDIOVASKULARNI (infarkt, popuščanje zaklopk, sritmija, visok oz. nizek krvni tlak, ateroskleroza, angina pektoris …)
POKROVNI (izpuščaji, koprivnica, luskavica, alergije, glivična obolenja, ureznine, udarnine…)
PREBAVNI SISTEM (zaprtje, razdražljivo črevo, Chronova bolezen, driska, vnet slepič …)

Glavni nameni terapij s kristali za fizično telo so:

 • Najti področje, ki je nestabilno,
 • Okrepiti energijo tega področja, ter z njim povezanih delov,
 • Pospešiti energijo regeneracije in samo-zdravljenja,
 • Dvigniti energijo vitalnosti,
 • Okrepiti komunikacijo telesa z vesoljem,
 • V klientu aktivirati tisto ognjeno energijo, katero potrebuje za planetarno ravnovesje.
 • Dvig frekvence fizičnega telesa in prebuditev spomina o kristalni zavesti,
 • Okrepitev povezave različnih energij telesa med seboj in povečanje notranje sinergije,
 • Pospešitev notranje energijske komunikacije celic in
 • Dvig energijske samozavesti.

Komu so namenjene? Namenjene so vsakomur:

– ki ima težave, bolečine na določenem delu telesa in organih (roke, noge, glava, hrbtenica, kri, skelet, koža, živčni sistem, nespečnost …)
– ki ima pomankanje določenega notranjega ognja (vsak človek ima tri notranje ognje),
– ki je čustveno ali energijsko zaprt,
– ki ima šibko energijo (kar je lahko posledica utrujenosti, stika z nizko energijo …)

KRISTALOTERAPIJA ZA MENTALNI IN ČUSTVENI SISTEM

Kristali so 100% naravna stvar. V bistvu je zelo malo stvari na tem svetu, ki so tako naravne kot kristali. Veliko več pa je umetnih, kot so raznovrstne umetne mase … itd. Ravno tako obstajajo naravna čustva in umetna čustva, katera niso naravna. Prav tako kot na tem planetu težav ne delajo naravne stvari, jih tudi naravna čustva ne. Kar pa ne velja za umetne stvari in prav tako nam ljudem delajo težave samo umetna čustva. Ta umetna čustva nastanejo kot izpeljanka iz naravnih, lahko so vsiljena, predana is strani staršev, okolice, družbe, nastanejo preko primerjav z drugimi ljudmi … itd. In ta čustva so glavni balast modernega sveta.

Ker vsa umetna čustva izhajajo iz naravnega čustva, je namen terapij za mentalni in čustveni sistem, da se najde naravno čustvo, ki je vir vsega in podpre posameznika, ki se je ujel v katero koli težko čustvo oz. življenjsko situacijo.

Glavni nameni terapij s kristali za mentalni in čustveni sistem so:

 • Ozdravljenje umetnih čustev in odprava težavnih čustvenih jeder,
 • Okrepljeno čutenje čustvene resnice klienta (kakršnakoli že je),
 • Gradnja čustvene inteligence in čuječnosti,
 • Ponovno ožičenje telesa-povezava naravnih čustev s fizičnim telesom,
 • Okrepitev lastnega osebnega energijskega polja,
 • Okrepitev zaščitnega polja,
 • Dvig duhovnega zavedanja.

Komu so namenjene? Namenjene so vsakomur:

– ki se je znašel v primežu težavnih čustev, zaradi katerih se slabo počuti in zaradi katerih mu posledično ne funkcionirajo okoliščine in kateri bi rad prišel do vira negativne čustvene energije, ter se pomiri z resnico o svojih čustvih.
– ter vsakomur v kolikor je izgubil samozavest, sposobnost odločanja za svoje življenje, ima nezaupanje v lastne sposobnosti, bi rad prebudil svoje energijske moči.
– so odlična energijska podpora pri človeku, ki se je ujel v katerokoli čustvo oz življensko situacijo.

Različne kristaloterapije se izvajajo na različen načine, vedno v prisotnosti in s podporo kristalov. Pri nekaterih se jih položi na določene predele telesa, druge klient sam drži v roki. Terapije se izvajajo sede, leže ali stoje, včasih gre za kombinacijo različnih položajev.

Namen terapij s kristali je tudi občutiti/doseči stanje, katerega nam v vsakdanjem življenju samim pogosto ne uspe, ta občutek ponotranjiti, ozavestiti in ga nato tudi prenesti v naš vsak dan.

Kaj pridobi posameznik? Poleg terapije in zdravilnih energij, ter izboljšanja energijske poravnave in pretočnosti,  so tebi kot klientu podana orodja, usmeritve in predlogi, kateri ti lahko popolnoma spremenijo življenje na bolje.

Terapije s kristali so primerne za vsakogar

ZA ODRASLE

Ali si želite izboljšati kvaliteto življenja? Kristali vas lahko podprejo na vseh nivojih za vsa področja – fizično telo, čustva, mental in duhovno energijo.

ZA OTROKE

Ali se vaš otrok sooča s čustvenimi težavami, pomankanjem samozavesti ali s kakšno fizično težavo?

ZA NOSEČNICE

Ali si želite dodatne podpore v tako pomembnem obdobju, kot je nosečnost? Terapije s kristali so čudovito darilo sebi in še nerojenemu angelu.

KRISTALOTERAPIJE ZA ŽIVALI

Je vaš hišni ljubljenček ali pa katera koli žival potrebna fizične podpore, ji primankuje samozavesti? Terapija s kristali podpre žival v dani situaciji.

Prijava na terapijo s kristali

Če prijavljate OTROKA, navedite razlog, starost in ime. Če želite terapijo za ŽIVAL, prosim za več info - katera žival (muca, kuža, konj, ...) in razlog.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464