Coaching terapije s kristali so individualni tretmaji (1:1). Vsako srečanje je prilagojeno potrebam posameznika, torej personalizirano. S terapijo pridobi vsak podporo kakršno v trenutni situaciji oz. življenju najbolj potrebuje.

Terapija s kristali predstavlja celosten pristop. Kar pomeni, da se deluje na vseh 4ih platformah, torej zajamemo: FIZIČNI aspekt, MENTAL/UM, ČUSTVA in DUHOVNE energije.

Vabljeni vsi, ki si želite duhovne in osebne rasti, napredka, izboljšanja fizičnega počutja, razreševanja čustvenih blokad, težkih situacij in mentalne sprostitve ali dotika duhovnih energij. Mogoče pa si enostavno želite podariti nekaj podpore eteričnih svetov in se pocrkljati.

Terapije s kristali so primerne za vse generacije, dobrodošle tudi nosečnice in otroci. Kristaloterapije za živali, pa se izvajajo v njenem domačem okolju..

 

Kristali so darilo vesolja, narave, predstavljajo del obilja, ki nam je ponujeno na tem čudovitem planetu Lady Gaia. Če pogledamo v zgodovino in pomislimo na kralje, cesarje in še mnoge vplivne zgodovinske like starih civilizacij, kako so bili pogosto upodobljeni? S kronami na glavi in žezli v rokah kateri so bili okrašeni z dragimi kamni, kristali. Zakaj? Ker so vedeli … .

Kristali so izjemno močni prevodniki najmočnejših energij vesolja. Skoznje se prevajajo vse zdravilne, manifestacijske in zaščitne energije.

Že l. 1905 je Albert Einstein dokazal povezavo med energijo in snovjo, kar je bilo potrjeno večkrat.

Na kristale lahko gledamo tudi kot na orodje, preko katerih vesolje komunicira z nami, saj imajo prav tako svojo lastno zavest, zato glejmo nanje kot na živa bitja.

DELOVANJE KRISTALOV NA FIZIČNO TELO

Človeško telo je popoln prevodnik kristalnih energij, saj je v celoti prepojen z vodo in napolnjen z minerali. Voda pa je tekoči kristal in skozi sebe prevaja izjemno visoko stopnjo energije, zato ji tudi pravimo življenjska tekočina. Glavna lastnost vode je kopiranje energij oz. voda ima spomin.

Kaj se torej zgodi, ko z programiranim kristalom vplivamo s pomočjo TERAPIJ S KRISTALI na biološko telo? Kristal začne dajati ukaze vodi, ki sestavlja telo (posamezne organe, kri …).

 

Rezultat je spremenjeno, ozdravljeno telo oz. organ.

Človeško telo vsebuje veliko mineralov, ki so pravzaprav kristali in ti za človeka kanalizirajo zdravilne energije. Tako imamo vsi biološko kristalno mrežo, katera je sestavljena iz fizičnih in eteričnih kristalov.

Človek ima 7 ključnih sistemov, na katere lahko z dotično terapijo s kristali delujemo:

ŽIVČNI (nervoza, težave s spominom, koordinacijo oz. ravnotežjem, demenca, multipla, parkinsonova…)
RESPIRATORNI (plučnica, astma, angina, kašelj, bronhitis, apneja, težave z zobmi…)
SKELETNI (zlomi, vneti sklepi, obraba hrustanca, osteoporoza,…)
MIŠIČNI (mišični krči, strgana mišica, mišična distrofija, atrofija …)
KARDIOVASKULARNI (infarkt, popuščanje zaklopk, sritmija, visok oz. nizek krvni tlak, ateroskleroza, angina pektoris …)
POKROVNI (izpuščaji, koprivnica, luskavica, alergije, glivična obolenja, ureznine, udarnine…)
PREBAVNI SISTEM (zaprtje, razdražljivo črevo, Chronova bolezen, driska, vnet slepič …)

Glavni nameni terapij s kristali za fizično telo so:

 • Najti področje, ki je nestabilno,
 • Okrepiti energijo tega področja, ter z njim povezanih delov,
 • Pospešiti energijo regeneracije in samo-zdravljenja,
 • Dvigniti energijo vitalnosti,
 • Okrepiti komunikacijo telesa z vesoljem,
 • V klientu aktivirati tisto ognjeno energijo, katero potrebuje za planetarno ravnovesje.
 • Dvig frekvence fizičnega telesa in prebuditev spomina o kristalni zavesti,
 • Okrepitev povezave različnih energij telesa med seboj in povečanje notranje sinergije,
 • Pospešitev notranje energijske komunikacije celic in
 • Dvig energijske samozavesti.

Komu so namenjene? Namenjene so vsakomur:

– ki ima težave, bolečine na določenem delu telesa in organih (roke, noge, glava, hrbtenica, kri, skelet, koža, živčni sistem, nespečnost …)
– ki ima pomankanje določenega notranjega ognja (vsak človek ima tri notranje ognje),
– ki je čustveno ali energijsko zaprt,
– ki ima šibko energijo (kar je lahko posledica utrujenosti, ali zaradi stika z nizko energijo …),
– za odstranjevanje blokad, travm, odstranjevanje vseh nizkofrekvenčnih energij,
– za prebuditev spominov, ki jih človek potrebuje za svoj namen (spomini preteklih življenje, spomini vesolja o možnostih,  ki jih ima v svojem življenju, spomini o sebi kot o duši in svojih talentih, darovih, spomin zdravljenja, spomin o sorodnih dušah, spomini o karmi, lekcijah …)
– za čiščenje energijskih teles (fizično telo, mental, čustva, duhovni aspekt), povezovanje le teh in ustvarjanje ravnovesja med njimi, kar je podlaga za kvalitetnejše življenje,
– za odstranitev težkih energij iz telesa, ki znižujejo zavest (fizične toksine -težke kovine, bakterije, viruse, umetne substance…), čustvene toksine (negativno ojačane občutke, čustvene iluzije …), energijske napade, sevanja,
– za aktivacijo zdravljenja, ki prihaja iz zavesti regeneracije, ki se shranjuje v matičnih celicah, ter sidranje sirijanske energije,
– za povečanje manifestacijske moči celice za namene višje inteligence,
– za krepitev določenega tkiva, katerega želimo aktivirati, ali delati na njem (npr.: ženska, ki se pripravlja na zanositev, športnik, ki se pripravlja na tekmo …),
– za ljudi, ki so zelo v UMU (veliko in hitre misli, kaotične misli..), za umirjanje miselnega kaosa, ustvarjanje strukture v mislih, predalčanje misli.

KRISTALOTERAPIJA ZA MENTALNI IN ČUSTVENI SISTEM

Kristali so 100% naravna stvar. V bistvu je zelo malo stvari na tem svetu, ki so tako naravne kot kristali. Veliko več pa je umetnih, kot so raznovrstne umetne mase … itd. Ravno tako obstajajo naravna čustva in umetna čustva, katera niso naravna. Prav tako kot na tem planetu težav ne delajo naravne stvari, jih tudi naravna čustva ne. Kar pa ne velja za umetne stvari in prav tako nam ljudem delajo težave samo umetna čustva. Ta umetna čustva nastanejo kot izpeljanka iz naravnih, lahko so vsiljena, predana is strani staršev, okolice, družbe, nastanejo preko primerjav z drugimi ljudmi … itd. In ta čustva so glavni balast modernega sveta.

Ker vsa umetna čustva izhajajo iz naravnega čustva, je namen terapij za mentalni in čustveni sistem, da se najde naravno čustvo, ki je vir vsega in podpre posameznika, ki se je ujel v katero koli težko čustvo oz. življenjsko situacijo.

Glavni nameni terapij s kristali za mentalni in čustveni sistem so:

 • Ozdravljenje umetnih čustev in odprava težavnih čustvenih jeder,
 • Okrepljeno čutenje čustvene resnice klienta (kakršnakoli že je),
 • Gradnja čustvene inteligence in čuječnosti,
 • Ponovno ožičenje telesa-povezava naravnih čustev s fizičnim telesom,
 • Okrepitev lastnega osebnega energijskega polja,
 • Okrepitev zaščitnega polja,
 • Dvig duhovnega zavedanja.
  Celovita podpora, za kvalitetnejše življenje.

ZATE:

– če si se znašel(a) v primežu težavnih čustev (JEZA, STRAHovi, ZAMERE, BOLEČINE, ŽALOST, ŽALOVANJE, OTOPELOST …), zaradi katerih se slabo počutiš in zaradi katerih ti posledično ne funkcionirajo okoliščine, odnosi, kariera, želiš živeti svoje poslanstvo, si nezadovoljen(a) … .
– si želiš priti do izvora svojih težav, ter se pomiri z resnico o svojih čustvih,
– si izgubil(a) samozavest, sposobnost odločanja za svoje življenje, imaš nezaupanje v lastne sposobnosti, bi rad(a) prebudil(a) svoje energijske moči,
– si želiš podpore in vedi, da ti ni treba vse “narediti” sam(a).

Različne kristaloterapije se izvajajo na različen načine, vedno v prisotnosti in s podporo kristalov. Pri nekaterih se jih položi na določene predele telesa, druge klient sam drži v roki. Terapije se izvajajo sede, leže ali stoje, včasih gre za kombinacijo različnih položajev.

Namen terapij s kristali je tudi občutiti/doseči stanje, katerega nam v vsakdanjem življenju samim pogosto ne uspe, ta občutek ponotranjiti, ozavestiti in ga nato tudi prenesti v naš vsak dan. Klient je deležen zdravilnih, čistilnih, manifestacijskih in vseh podpornih energij (odstranjevanje blokad, nižjefrekvenčnih energij…), katere v dotični situaciji najbolj potrebuje. Hkrati to predstavlja tudi podporo in “crkljanje”, vse, kar je zelo dobrodošlo, ko se človek soočasa s svojimi izzivi, ki najpogosteje, niso prijetni, še manj enostavni.

Kaj pridobi posameznik? Poleg terapije in zdravilnih energij, ter izboljšanja energijske poravnave in pretočnosti,  so tebi kot klientu podana orodja, usmeritve, informacije in predlogi, s katerimi operiraš, jih uporabljaš in treniraš v svojem vsak danu, kateri ti lahko popolnoma spremenijo življenje na bolje.

Torej je na mestu vprašanje – kaj si pripravljen(a) narediti za to, da si dvigneš kvaliteto življenja?

Terapije s kristali so primerne za vsakogar

ZA ODRASLE

Ali si želite izboljšati kvaliteto življenja? Kristali vas lahko podprejo na vseh nivojih za vsa področja – fizično telo, čustva, mental in duhovno energijo.

ZA OTROKE

Ali se vaš otrok sooča s čustvenimi težavami, pomankanjem samozavesti ali s kakšno fizično težavo?

ZA NOSEČNICE

Ali si želite dodatne podpore v tako pomembnem obdobju, kot je nosečnost? Terapije s kristali so čudovito darilo sebi in še nerojenemu angelu.

KRISTALOTERAPIJE ZA ŽIVALI

Je vaš hišni ljubljenček ali pa katera koli žival potrebna fizične podpore, ji primankuje samozavesti? Terapija s kristali podpre žival v dani situaciji.

Prijavi se na BREZPLAČNI uvodni telefonski pogovor, do 30 min.

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke vnešene v obrazec za prijavo. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Ponudba:

 1 ura (60 min) – 99€
1,5 ure (90 min) – 150€

Za uvodni in BREZPLAČI pogovor, ki traja 30 min, se lahko prijaviš tako, da mi pišeš na: info@zavodsatia.com

 

Mnenja strank

Po dveh terapijah sem spoznala, kako nam nekaj višjega, nevidnega lahko obudi telo. Ob tebi se počutim sprejeto in slišano. Na tvoji kristaloterapiji mi je drgetalo telo, čutila sem vsak delček le tega. V mirnosti, spokojnosti, ob poslušanju sproščujoče glasbe, sem se zavedala, da sem, da preprosto obstajam. Ob podpori kristalov, ki si mi jih polagala na telo in ob tvojem vodenju, sem se prepuščala energiji in čudovitim barvam, v katere sem bila odeta. Zagotovo tega ne bom nikoli pozabila. Moram priznati, da sem dan po drugi terapiji v telesu občutila nemir, vročičnost in bolečine v glavi. A vem, da je to bila le reakcija, na delovanje sil ter da se je v mojem telesu nekaj premaknilo.

Klavdija

Ob težavah in iskanju “kaj naj zdaj naredim…” in vseh vprašanjih “ali delam prav; joj se spet vrtim v korgu;  bodo vsi odšli; ali res to zmorem; kaj bodo pa drugi rekli; kaj sem spet naredila…” mi je Petra s svojim strokovnim znanjem in s pomočjo izbranih kristalov, ki jih uporablja pri delu res dobro svetovala in usmerila.
Sama ustvari prostor, v katerem se lahko sprostiš in popolnoma odpreš. Ob svetovanju sem čutila močno energijo prisotnosti kristalov. Pomagala mi je priti do zaupanja in spoštovanja same sebe in zavedanja svoje moči, ki je sama nisem videla, a sem jo po pogovoru našla in s tem tudi spustila velike strahove in tesnobo. Pokaže ti, da nisi sam.
Ob treapiji, ki jo je izvedla ob prijetni glasbi s kristali, sem občutila prisotnost višjih sil in pretakanje energije na določenih delih telesa kjer sem čutila blokade, kot da bi iz tam izginjale napsetosti. “Takšen občutek, da te nekaj drži v zraku, da si varen in podprt z močno energijo nad sil in kristalov.”
Verjamem, da mi je terapija pomagala,  saj mi je ogormen izziv, ki mi je predstavljal veliko oviro, po tem uspelo opraviti in odrešiti blokade, ki so me bremzale, predstavljale velik strah in negotovost.

Urša

Tvoja energija je odlična – res sem čutila, kar si mi pošiljala, čeprav si mi šele na koncu povedala, da si vsak premik energije sama vodila in usmerjala, tako da tekom terapije tega nisem niti vedela, pa je bilo kljub temu očitno občuteno. Terapija mi je bila zelo všeč. Dobro je zastavljeno, da je iz dveh delov, ker pri tistem prvem delu brskaš po globini in skušaš marsikaj spoznati, ta pogovor s tabo je izvrsten, res si pravi terapevt.

Tjaša

Prijava na terapijo s kristali

Na kratko predstavite razlog(e), želje. Če prijavljate OTROKA, navedite razlog in starost. Če želite terapijo za ŽIVAL, prosim za več info - katera žival (muca, kuža, konj, ...) in razlog. Za večje živali se dogovorimo za terapije na domu živali.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.