Vabljene vse generacije. Na prijeten in družaben način se bomo učili novih znanj in veščin in pri tem morda odkrili celo svojo novo strast. Druženje poteka v prijetnem in sproščenem vzdušju. Poleg ustvarjanja, je tudi klepet, izmenjava mnenj in povezovanje, del našega druženja. Tako nas bodo delavnice obogatile in sprostile.

Delavnice za odrasle

Aktiven čas za druženje. Kvalitetno preživljanje prostega časa ni pomembno samo za otroke, temveč tudi za nas odrasle. Pri nas potekajo druženja v različnih oblikah, pogosto tudi v naravi. Radi ustvarjamo z lastnimi rokami in urimo svoje ročne spretnosti v kombinaciji s sivimi celicami. Poleg naštetega pa nikoli ne primanjkuje smeha in dobre volje. Sproščeno in ustvarjalno vzdušje nas povezuje.

Aktualne delavnice

14. FEBRUAR, 2021

DELAVNICA ZAVESTNEGA DIHANJA IN LEDENE KOPELI

9.00 – 13.00

Ali vas zanima izkušnja potopitve v ledeno vodo pod strokovnim vodstvom Emila Ledenkota? Vabljeni na skupinsko delavnico.

Prijava na delavnico

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke vnešene v obrazec za prijavo. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464