Vabljene vse generacije. Na prijeten in družaben način se bomo učili novih znanj in veščin in pri tem morda odkrili celo svojo novo strast. Druženje poteka v prijetnem in sproščenem vzdušju. Poleg bodisi dela na sebi ali ustvarjanja, je tudi klepet, izmenjava mnenj in povezovanje, del našega druženja. Tako nas bodo delavnice obogatile in sprostile.

Aktualne delavnice in tečaji za odrasle

17. FEBRUAR, 2024

Delavnica LJUBEZEN DO SEBE

10.00 – 13.0
Kaj ljubezen do sebe pomeni? Te zanima kaj vse spada pod ta pojem? Je namreč veliko več, kot to, da si “privoščimo” kar si zaželimo, druženje ob kavi, … itd.
9. MAREC, 2024

Tečaj ZDRAVI ODNOSI

10.00 – 16.00

ODNOSI. Imamo jih na vseh področjih v življenju (poslovne, družinske, prijateljske, partnerske) in zakaj je zelo je pomemben tvoj odnos do sebe! Te zanima, kako TI sam(a), lahko vplivaš na odnose v svojem življenju? Boljše počutje … v številnih odnosih.

27. - 29. JUNIJ, 2024

3 dnevni ODKLOP v naravi - ODRASLI

8.30 – 17.00

v pripravi

Aktiven čas za druženje. Kvalitetno preživljanje prostega časa ni pomembno samo za otroke, temveč tudi za nas odrasle. Pri nas potekajo druženja v različnih oblikah; pogosto tudi v naravi. Včasih pa imamo teme, katere se dotikajo kvalitete življenja, kot so odnosi, komunikacija, čustva, razvijanje mentala (UM), razreševanje življenkih izzivov, človekov razvoj … . Radi ustvarjamo z lastnimi rokami in urimo svoje ročne spretnosti v kombinaciji s sivimi celicami, se povezujemo z naravo in pogovarjamo o sebi. Poleg naštetega pa nikoli ne primanjkuje smeha in dobre volje. Sproščeno in ustvarjalno vzdušje nas povezuje.

Teme delavnic in tečajev:

Zdravi odnosi (vsi jih imamo – partnerske, družinske, poslovne…, z njimi se soočamo vsakodnevno),
Odnosi in komunikacija (kako lahko mi vplivamo na odnose s katerimi se soočamo),
Kako biti srečen (kdo jaz sem in kaj si želim, postavljanje prioritet, organizacija, čustva, objektiven pogled na situacije, odkritost do sebe in drugih, postavljanje meja, …),
Energijski vampirji (prepoznavanje, kdo so, zakaj pride do EV, različne oblike EV, postavljanje meja, kako se soočati z njimi, pogled v pasivno agresijo, prepoznavanje laži, egoizma, dramatikov, sočutje, spoštovanje sebe in drugih…),
Notranji otrok (si dovoliti se imeti rad, kako se ceniti, spoštovati, sebe dati na 1. mesto, zakaj je to tako zelo pomembno, kako izraziti svojo resnico, znati reči NE, kaj pomeni imati zdrav odnos do sebe in drugih, …)
Štirje stebri življenja  (na katerih področjih je potrebno delovati in kako, če želimo živeti kvalitetno in polno življenje).

Preko zgoraj naštetih delavnic in tečajev ljudem pomagamo širiti pogled na življenje, predstaviti drug aspekt, način razmišljanja, jim podati orodje, s katerim lažje rešujejo svoje življenske izzive, dvig samozavesti, upanja, volje … vse z namenom dviga kvalitete njihovega življenja.

Na način, da se jih opolnomoči, da se v življenju odločno in bolj suvereno soočajo s svojimi izzivi.
Bodisi da gre za soočanje z ljudmi, da se učijo dati sebe na prvo mesto, da iščejo ravnovesje med različnimi področji v svojem življenju, če iščejo svoje poslanstvo in smisel življenja ali pa enostavno želijo nekaj več.

Če čutiš, misliš, se ti dozdeva, skratka ti zgoraj napisano resonira na kakršen koli način, da te lahko podpremo, vabljen/a da se nam pridružiš.

Sodelujemo tudi s pravnimi subjekti (podjetja, zavodi, društva, Ljudske univerze, MEDGeni,..), po dogovoru.

Kontakt: info@zavodsatia.com, 031 325 512 – Petra

Aktualne delavnice

10. FEBRUAR, 2024

Tečaj ZDRAVI ODNOSI

10.00 – 16.00

ODNOSI. Imamo jih na vseh področjih v življenju (poslovne, družinske, prijateljske, partnerske) in zakaj je zelo je pomemben tvoj odnos do sebe! Te zanima, kako TI sam(a), lahko vplivaš na odnose v svojem življenju? Boljše počutje … v številnih odnosih.

17. FEBRUAR, 2024

Delavnica zavestnega dihanja in LEDENE - VROČE kopeli

10.00 – 13.00

Ali vas zanima izkušnja potopitve v ledeno vodo, premik lastnih meja, odpoved strahu, ter kako kvalitetno poskrbeti za svoje telo in duha? Dotaknili se bomo tudi nasprotnega pola – vroča kopel, ter njenih pozitivnih učinkov. Vabljeni na skupinsko delavnico, saj dinamika skupine pogosto pripomore k premagovanju samega sebe. Vse v pozitivnem smislu in sproščenem duhu.

27. - 29. JUNIJ, 2024

3 dnevni ODKLOP v naravi - ODRASLI

8.30 – 17.00

v pripravi

Mnenja strank

Super, predavanje, nad pričakovanji. Všeč mi je, da je dosti konkretnih primerov, podajanje lastnih izkušenj in (spo)znanj. Veliko učinkovitih predlogov. Vse teme so zanimive in predvsem življenjsko uporabne. Ostala sem brez besed, saj je vse nad pričakovanji, čeprav jih niti nisem imela.

Katarina

Ocena delavnice čista 10-ka, vse uporabno v vsakdanjih situacijah.

 

 

Anita

Ker je zanimiva tema, bi se z veseljem še bolj poglobila.
Predlogi:
– manipulatorji,
– vloge žrtve, kaj naj spremenijo?
– jeza,
– prikrita čustva (v Slo)

 

Maja

Zelo prijeten večer, ki sem ga komaj čakala. Se veselim nadaljevanja.

 

Barbara

Ocena – 10

 

Radko

 

 

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.