Vabljene vse generacije. Na prijeten in družaben način se bomo učili novih znanj in veščin in pri tem morda odkrili celo svojo novo strast. Druženje poteka v prijetnem in sproščenem vzdušju. Poleg bodisi dela na sebi ali ustvarjanja, je tudi klepet, izmenjava mnenj in povezovanje, del našega druženja. Tako nas bodo delavnice obogatile in sprostile.

Delavnice in tečaji za odrasle

Aktiven čas za druženje. Kvalitetno preživljanje prostega časa ni pomembno samo za otroke, temveč tudi za nas odrasle. Pri nas potekajo druženja v različnih oblikah;, pogosto tudi v naravi. Včasih pa imamo teme, katere se dotikajo kvalitete življenja, kot so odnosi, komunikacija, čustva … . Radi ustvarjamo z lastnimi rokami in urimo svoje ročne spretnosti v kombinaciji s sivimi celicami, se povezujemo z naravo in pogovarjamo o sebi. Poleg naštetega pa nikoli ne primanjkuje smeha in dobre volje. Sproščeno in ustvarjalno vzdušje nas povezuje.

Teme delavnic in tečajev:

Odnosi (vsi jih imamo – partnerske, družinske, poslovne…, z njimi se soočamo vsakodnevno),
Odnosi in komunikacija (kako lahko mi vplivamo na odnose s katerimi se soočamo),
Kako biti srečen (kdo jaz sem in kaj si želim, postavljanje prioritet, organizacija, čustva, objektiven pogled na situacije, odkritost do sebe in drugih, postavljanje meja, …),
Energijski vampirji (prepoznavanje, kdo so, zakaj pride do EV, različne oblike EV, postavljanje meja, kako se soočati z njimi, pogled v pasivno agresijo, prepoznavanje laži, egoizma, dramatikov, sočutje, spoštovanje sebe in drugih…),
Notranji otrok (si dovoliti se imeti rad, kako se ceniti, spoštovati, sebe dati na 1. mesto, zakaj je to tako zelo pomembno, kako izraziti svojo resnico, znati reči NE, kaj pomeni imati zdrav odnos do sebe in drugih, …)
Štirje stebri življenja  (na katerih področjih je potrebno delovati in kako, če želimo živeti kvalitetno in polno življenje).

Preko zgoraj naštetih delavnic in tečajev ljudem pomagamo širiti pogled na življenje, predstaviti drug aspekt, način razmišljanja, jim podati orodje, s katerim lažje rešujejo svoje življenske izzive, dvig samozavesti, upanja, volje … vse z namenom dviga kvalitete njihovega življenja.

Na način, da se jih opolnomoči, da se v življenju odločno in bolj suvereno soočajo s svojimi izzivi.
Bodisi da gre za soočanje z ljudmi, da se učijo dati sebe na prvo mesto, da iščejo ravnovesje med različnimi področji v svojem življenju, če iščejo svoje poslanstvo in smisel življenja ali pa enostavno želijo nekaj več.

Če čutiš, misliš, se ti dozdeva, skratka ti zgoraj napisano resonira na kakršen koli način, da te lahko podpremo, vabljen/a da se nam pridružiš.

Sodelujemo tudi s pravnimi subjekti (podjetja, zavodi, društva, Ljudske univerce, MEDGeni,..), po dogovoru.

Kontakt: info@zavodsatia.com, 031 325 512 – Petra

Aktualne delavnice

27. SEPTEMBER, 2023

ODNOSI in komunikacija

17.30 – 20.30

ODNOSI, kdo jih nima?  Imamo jih na vseh področjih v življenju. Te zanima, kako TI sam/a, lahko izboljšaš svoje odnose? Potem je ta delavnica prava izbira zate.

2. OKTOBER, 2023

Ženske in Moški v harmoniji

17.00 – 19.0

Bi se rad(a) naučil(a) dotakniti srca, in ne ega partnerja, moškega, ženske, dekleta, fanta, sina, hčere? Želiš razviti pravo harmonijo v odnosu … 

Mnenja strank

LeeAnn pravi, da si zelo prijazna in pozitivna duša. Da je pri vas zelo rada, ker doživi veliko novih dogodivščin, se veliko novega nauči, všeč ji je tudi ustvarjanje in tvoje pripovedovanje zgodb. Meni kot staršu pa se mi zdiš zelo strpna, razumevajoča, skrbna in poslušna. Otroke znaš navdušiti še za tako brezvezni opravek. Pri tebi so otroci res sproščeni, se lahko izražajo ter odkrivajo svoje talente. Kar se nam zdi nemogoče ti spremeniš v mogoče. 

Staša Sterle in hči LeeAnn

Všeč mi je, ker se vedno zabavamo. Tu čas hitro mine. Komaj čakam, da grem spet tja.

 

Hedvika

Petra, hvala za tvoj čas, ki ga vlagaš v naše otroke! Tako lepo je poslušati, ko razlagajo, kaj vse so počeli in kako super je bilo. Sin vedno pravi: “Petra je zakon. Najbolj mi je všeč, ker nam pusti, da ustvarjamo po svoje!” Tvoja dobra volja se prenaša tudi na druge.

 

Tina in sin Vili Sterle

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.