Jaz sem … 

… kdo sem?

Najprej sem jaz JAZ, v tej inkarnaciji Petra. V življenju imam več vlog, kot je skoraj gotovo znano tudi tebi. Sem partnerka, mami, sestra, hči, prijateljica, rada delam z zemljo (poljedeljstvo), obožujem in spoštujem Naravo (gore, vodo, ogenj …), živali.

Za širšo javnost pa sem coach, terapevtka, izvajalka delavnic in tečajev (na temo odnosov, ljubezni do sebe, … ), ustanoviteljica zavoda SATIA, vse z namenom dviga kvalitete življenja posameznika in družbe kot take.

Med poletnimi počitnicami pa v zavodu SATIA, organiziram(o) tudi počitniške tabore za mlade in vikend odklope v naravi, za odrasle.

Življenje me je brusilo preko življenskih izkušenj, katerim bi iz oči človeka dala predznak (-). Poznaš tisti rek: “Kar te ne ubije, te krepi.” Je tudi tebi znano?

V življenju so  mi zelo pomembni odnosi, tisti pristni, podporni, z eno besedo ZAVEZNIŠKI odnosi. Sem človek besed in dejanj. Živim življenje, pri čemer lovim ravnovesje 4-ih področij, zakatere sem ugotovila, je potrebno skrbeti, če želiš živeti resnično kvalitetno življenje. To je: fizični aspekt, mentalni (um), čustven in duhovnost.

Z leti dela na sebi, ko sem se spraševala kdo sploh sem, kakšne so moje moči, vrline, kaj si moje srce resnično želi, po kaj sem prišla na ta svet, kakšno je moje poslanstvo … sem s časom in vztrajnostjo odstranila velike količine balasta s sebe in šele za tem, počasi začela spoznavati, čutiti kdo sem.

Jaz sem Petra, ljudem pomagam pri razreševanju njihovih življenskih izzivov. Kako sem začela? Tako, da sem se najprej lotila sebe, svojega življenja, svoje podzavesti, svojih vzorcev, prepričanj, karme, privzgojenih navad … itd. Tekom poti “reševanja sebe”, sem spoznala kaj je tisto, kar si v življenju želim početi. Spomnim se, da so nas v 1.razredu OŠ vprašali, kaj želimo postati, ko bomo veliki. Moj odgovor je bil: “Šla bom na pravo, da bom pomagala ljudem.”  To željo po POMOČI LJUDEM sem v sebi čutila od malih nog, vedno sem priskočila na pomoč, že kot mali otrok sem se zmogla postaviti na stran pravice, ne glede na posledice. Ta bojevniški duh nepopustljivosti, je tisti, ki me je pripeljal do tu, kjer sem sedaj. Da sem zmogla pri reševanju vseh svojih življenskih izzivov in tekom te svoje poti, tudi ugotovila, kako želim pomagati ljudem. Ne, to ni bilo pravo, je pa ostal tisti del – želim pomagati.

Tako sem sedaj podpora tistim, ki iščejo pomoč pri razreševanju svojih življenskih izzivov (odnosi – partnersko-družinski, prijateljski, poslovni, ločitve, … . Težka čustva (jeza, strahovi, žalost, …), tesnobe, … itd. Ko se ljudje znajdejo pred težkimi odločitvami, v težkih situacijah … . Ko se sprašujejo kdo sploh so, ko ne vejo več kako naprej, kaj naj storijo… .

Je delo coacha in terapevta odgovorno? Vsekakor zelo. Je raznoliko? Da. In kar je najpomembneje – ali me to polni, osrečuje, daje smisel, je odgovor – DA, NEIZMERNO! Predvsem pa jemljem svoje delo z veliko mero odgovornosti in spoštovanja. Kot pika na i, pa moje zadovoljstvo predstavlja tudi zadovoljna stranka!

“Zaupanje je ključ, ki odpira vrata!”

Petra

LIFE COACHING

Prijavi se na BREZPLAČNI uvodni telefonski pogovor, do 30 min.

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke vnešene v obrazec za prijavo. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Mnenja strank

Petra je preprost, odprt, pomirjujoč, direkten in čuteč coach, ki te zna zelo dobro usmiriti z domačimi nalogami, vajami in življenjskimi nasveti. Začuti, da te ravno prav porine v pravo smer- ne preveč in ne premalo. Ve in čuti do kje zmoreš. Z njo se počutim sprejeto, varno in slišano. Vem da ji lahko popolnoma zaupam. Nikoli te ne obsoja in te ne sili v nekaj. Pomagala mi je ven iz težke življenjske situacije in se spopasti s tesnobami, s katerimi sem se dolga leta neuspešno borila. Njeni nasveti in energijska podpora (meditacije in terapije) so mi zelo pomagale, da sem zdaj veliko bolj mirna in zadovoljna sama s sabo. Tudi stres v službi in v osebnem življenju veliko lažje premagujem. S Petrino pomočjo grem v pravo smer na poti duhovnega razvoja in osebnega zadovoljstva. Hvaležna in vesela sem, da jo imam in da mi zna tako odlično pomagati. Priporočam jo vsem, ki imajo težave s tesnobami ali kakšne druge osebne težave pri katerih potrebujejo pomoč in čutečo podporo.  

Ida

Ti si nekdo, ki je zame popolna kombinacija tega, da znaš biti sproščena in zabavna, hkrati pa tudi resna, ko je to potrebno biti. In imaš tisto energijo, da ti oseba brez težav zaupa. Imaš tisto mama energijo, ki bi jo opisala kot poslušanje, toplino, empatijo, sočutje. Daješ občutek varnosti in sprejetosti.

Individualno srečanje mi je bilo odlično, saj si se mi popolnoma posvetila in hkrati osvetlila drugačen pogled na stvari, ki se mi dogajajo v življenju. Dobila sem uporabne napotke in nasvete, ki mi pomagajo v vsakdanjem življenju. Všeč mi je, da najprej me poslušaš, postavljaš podvprašanja in potem dodaš svoj pogled na celotno situacijo, da jo razumem še iz ozadja. Hkrati pa mi glede na mojo situacijo prilagodiš nasvete in naloge, ki jih moram opraviti in ni vse po enem templatu oz. modelu.

Ana

Čeprav se življenje vedno ne zdi najlepše ovito v bleščeč papir vseeno vem, da njegovo bistvo je najlepši biser, kateri zasije, ko ga odkriješ.

Zato se tebi Petra, želim zahvaliti z naj iskrenejšim Hvala. Nekega decembrskega dne me je moj notranji klic pripeljal k tebi, v tvojo pozitivno energijo. Tvoja nesebična pomoč v trenutku, ko sem je bila zelo potrebna, je zame neprecenljiva.  Ob tebi se počutim sprejeto in slišano.

Želim ti vse dobro in ostani Človek še naprej…

Klavdija

Tvoja energija je odlična. Coaching s tabo mi je bil zelo všeč. Ta pogovor s tabo je izvrsten, si pravi coach in terapevt. Res sem dobila občutek, da brskaš po globini in skušaš marsikaj spoznati in sem se ti z veseljem in veliko bolj odprla, prepustila, saj se je vzpostavila med nama neka povezava in bližina. Mene si prepričala in želim še priti k tebi.

Tjaša

Petra je res čudovita in topla duša, ki s svojim znanjem, različnimi vajami in izzivi, ki ti jih postavi, da te pahne/ premakne tudi izven udobja, ker te vidi in vrjame vate, svoje delo res čarobno in zavestno opravlja. Najbolj všeč mi je njena velika varnost, da vse kar ji zaupaš ostane tam in veš, ko boš potreboval pomoč, nasvet, ali samo en odziv, da se lahko zaneseš nanjo, da boš slišan in usmerjan v pravo smer. 

Urška

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.