Vsi otroci, ne glede na to, ali so radovedni, igrivi, zadržani ali mirni, bodo na naših delavnicah doživeli nekaj novega in zanimivega. Na prijeten in zabaven način se bodo učili novih znanj in veščin in pri tem morda odkrili celo svojo novo strast, ki jih bo spremljala v odrasli dobi. Vsekakor pa bodo otroke delavnice obogatile in sprostile.

Zanimive delavnice

Dobrodošli na delavnicah za otroke, kjer se bomo učili in zabavali. Kaj vse pa bomo počeli? Pestro bo, a dogajanje bo prilagojeno letnemu času in vremenu.

Včasih bomo obnavljali, reciklirali, popravljali, slikali, si naredili igrače sami ali pa se igrali družabne igre, ki tonejo v pozabo. Lahko se bomo sprehajali po naravi, gozdu, se igrali, raziskovali, si zastavljali vprašanja, razmišljali in iskali svoje odgovore. Bili ustvarjalni, kreativni in svobodomiselni. Ali pa se kotalili po hribu navzdol. Se še spominjate te radosti? Prekrasno bo, tudi, če bomo ležali na hrbtu in gledali v nebo, burili svojo domišljijo, med tem, ko bodo divji oblaki švigali nad nami. Kaj veste, lahko nas boste našli v popolnem miru, ko bomo poslušali čričke ali pa bomo krilili z rokami in razglabljali, kako moramo spoštovati naravo in jo očistiti. Tudi lok bomo morda sami izdelali in zakurili ogenj, ki nam bo spekel hrano.

Pridite, lepo se bomo imeli.

 

  • OBROKI: prigrizki + pijača
  • STAROST OTROK: 6 +
  • CENA: 10 €
  • TRAJANJE: 2,5 ure

Aktualne delavnice

14. FEBRUAR, 2021

DNEVNO DRUŽENJE - KER LAHKO

9.00 – 13.00

Ali vas zanima izkušnja potopitve v ledeno vodo pod strokovnim vodstvom Emila Ledenkota? Vabljeni na skupinsko delavnico.

Veseli nas, da ste se odločili za prijavo otroka na našo otroško delavnico. Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo podrobnejše informacije.

Prijava na delavnico

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.