Coaching terapije s kristali za nosečnice

Nosečnost, tako posebno in unikatno obdobje vsake ženske. Na eni strani veselo pričakovanje, blaženi trenutki in nepopisna sreča.

Vendar pa tudi jaz kot mama vem, da je lahko obdobje nosečnosti vse prej kot zgolj prijetna izkušnja. Hormoni, ki nam povzročajo še dodatne stresne situacije, življenska vprašanja, ki pridobijo v tem obdobju na intenzivnosti, morebitno eksistenčno vprašanje in ureditev skupnega doma, pa še in še je vprašanj, tudi v povezavi s partnerjem, ki se nam v tem obdobju porajajo. Da niti ne omenjam fizičnih nihanj, nestabilnega počutja in dodatnih bolečin.

Kljub naši unikatnosti in različnemu doživaljanju pa nam je vsem ženskam eno skupno, želja, da za svoje otroke, tudi še nerojene poskrbimo kot znamo le me najbolje.

Ali ste vedele, da otrok pod našim srcem kopira čustveni sistem matere? Čuti naša čustva, občutke, doživlja vse kar doživljamo me in se to vtisne tudi vanj?

Z željo, da sebe in okoliščine kar najbolje pripravimo na prihod novega družinskega člana, za podporo lahko uporabimo tudi terapije s kristali.

Kristali so najčistejša in visoka zavest, ki zelo blagodejno in podporno delujejo tako na nosečnico, kot na plod. Ne zgolj fizično, podpirajo nas tudi na mentalnem, čustvenem in duhovnem področju.

KAKO POTEKA SREČANJE?

Individualne obravnave so razdeljene na 2 dela.

Prvi del predstavlja coaching pogovor, kjer nosečnica predstavi svoj pogled, situacijo, težave katere ima oz. razlog prihoda. Pogovor temelji na želji izboljšanja in razrešitve situacije, namen je približati se resničnemu izvoru težave, pri čemer klientka pridobi tudi morebitne usmeritve, predloge in konkretna orodja, katera služijo z namenom izboljšanja in vpeljave sprememb v življenje. Na podlagi pogovora izberem najprimernejšo terapijo, katero stranka v dani situaciji najbolj podpira.

Drugi del pa je fizična izvedba terapije s kristali in zaključni pogovor. Za posamezno terapijo se uporabi tudi glasba, ki klientko še dodatno podpre. Po opravljeni terapiji s kristali stranko povabim, da z mano deli svoje občutke, doživeto, videno … seveda po želji. Na voljo sem za interpretacijo. Srečanje zaključim z usmeritvami in morebitnimi redlogi za v prihodnje.

KAKO SE IZVAJAJO TERAPIJE?

Nekatere terapije se izvajajo leže na hrbtu, druge sede na stolu ali stoje. Možna je tudi kombinacija različnih položajev. Izvedbo se prilagodi počutju in stnju klientke.

KOLIKO ČASA TRAJA COACHING TERAPIJA S KRISTALI?

Do 90 min.

KAKO SE PRIPRAVIM NA TERAPIJO S KRISTALI?

Svetujem udobna in prijetna oblačila, v katerih se počutite sproščeno. Pred terapijo odsvetujem uživanje težke, industrijske, predelane hrane, alkohola in cigaret. Zaželjeno je, da se 2 uri pred izvedbo terapije ne je, vendar pa to ni pogoj, še posebej pri nosečnicah – po lastni presoji.

PO TERAPIJI

Pijte zadostno količino kvalitetne vode še vsaj 3 dni. Idealne okoliščine so, da si na ta dan vzamete prost dan, čas zase. Da dan v celoti preživite čim bolj mirno, brez stresnih situacij, priporočljiv je npr. sprehod v naravi da tako po terapiji kar čim dlje ostanete v doživetih energijah.

PRISPEVEK

1h (60 min) = 99 €

1,5h (90 min) = 150€

 

 

Prijava na terapijo skristali

Kaj želite deliti z mano? Imate kakšo vprašanje, težavo, želje, potrebe ... . Za termin se dogovorimo po prejeti prijavi.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.