READINGI IZ ANGELSKIH IN KRISTALNIH KART = SPOROČILA VESOLJA

Readingi iz Angelskih in Kristalnih kart, jaz jih poimenujem kar SPOROČILA VESOLJA.

So zelo aktualna še posebej v začetku leta, ko nas zanima, kaj nam bo leto, v katero smo stopili prineslo.

Kaj je reading? Gre za prejete informacije, usmeritve, sporočila, katere Vesolje preda preko kart. Človek je fizično bitje, zato najenostavneje razume prejete informacije preko fizičnega orodja, v tem primeru so to karte. Predlagam ti, da na karte gledaš kot na orodje, preko katerega ti Angeli, Kristali, Ladi Gaia, … z eno besedo Vesolje, lahko posreduje in preda TEBI zate pomembne informacije.

Kako poteka? Ti me kontaktiraš, tako, da mi pišeš na: info@zavodsatia.com, poveš, da želiš naročiti reading iz kart, postaviš vprašanje ali več vprašanj, kar te zanima (po dogovoru 1 ali 3 vprašanja). Osebno srečanje  ni potrebno. Sporočila vesolja lahko podariš tudi kot darilo, potrebujem samo ime in priimek osebe, kateri je namenjeno, ter vprašanja. Sporočila prejmeš po pošti kar pomeni, da jih lahko znova in znova prebereš (oz. po dogovoru, če so želje drugačne).

Kako izbrati vprašanja?
1.) Če imaš v življenju situacijo, izziv v katerem se ne znajdeš, ne veš kako naprej, imaš občutek, da si obtičal(a), ne vidiš izhoda, rešitve… v tem primeru lahko postaviš konkretna vprašanja za to svojo situacijo.
2.) Lahko pa prepustiš prosta krila Angelom// proste roke Vesolju in si izbereš 3 področja. Npr: področje zdravja, odnosi, manifestacija, posel, kaiera, … tista področja, za katere te seveda zanima.

Opozorilo! To ni vedeževanje. Usoda kot takšna ni 100%  v naprej določena, človek ima svobodno voljo. Zato smo sami kreatorji svojega življenja. Kako se bo tvoje življenje odvijalo je odvisno od tebe; od tvojih odločitev, dejanj, misli, delovanja … . Zato pri readingih ne gre za napovedovanje prihodnosti, temveč za sporočila, katera ti preda Vesolje, z namenom, da te podpre, ti pomaga, te usmerja…, da se lažje odločiš, da veš na kaj bodi pozoren(a), kaj je zate pomembno v nekem obdobju, za določeno področje … itd.

Za koga so Sporočila Vesolja dobrodošla?

Za ljudi, ki se zavedajo, da je potrebno njihovo delovanje, da spremenijo svoje življenje. Za tiste, ki so pripravljeni prejeta sporočila tudi upoštevati.

 

ANGELSKE in KRISTALNE karte

Izbiraš lahko med Angelskimi in Kristalnimi kartami.
-> izbereš lahko samo ene Angelske karte, katere želiš da uporabim,
-> izbereš lahko Kristalne,
-> ali pa kombinirano uporabo več različnih kart (v primeru več vprašanj, vedno pa se za eno vprašanje uporabi samo ene karte).

Lahko pa izbiro prepustiš Vesolju.

 

Želim ti, da SLIŠIŠ vsa sporočila, katera ima Vesolje zate!

Ponudba:
1 vprašanje (20€) //
3 vprašanja (50€)

Mnenja strank

Naročam SPOROČILA VESOLJA

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke vnešene v obrazec za prijavo. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.