S kristaloterapijo podprete otroka v njegovi situaciji. Otroku se dvigne njegova energijska moč in zavest.

GLAVNI NAMEN KRISTALOTERAPIJE JE:

– s kristalno energijo podpreti otroka v njihovi situaciji in
– dvigniti zavest in energijsko moč otroka.

KOMU JE NAMENJENA:

Otrokom od rojstva do nekje 12. leta, ki se soočajo s čustvenimi težavami, pomankanjem samozavesti oz. se soočajo z neko fizično težavo.

TA KRISTALOTERAPIJA UGODNO PODPIRA:

– vsa fizična,
– mentalna in
– čustvena stanja.

KAKO POTEKA IN KOLIKO ČASA TRAJA TERAPIJA S KRISTALI?

To v naprej ni mogoče zagotovo določiti, ker je odvisno od več dejavnikov. Tu je vprašanje koncentracije, sodelovanja … itd., poleg tega se izvedbo prilagodi posamezniku, kar pomeni improvizacijo do neke mere. Najprej opravim pogovor s starši, nato sodelujem z otrokom, vendar so starši ves čas prisotni; to predstavlja prvi del terapije. Drugi del pa je, ko izvedem terapijo s kristali in je prilagojena vsakemu otroku posebej. Ob zaključku sledi povzetek in morebitne usmeritve za v prihodnje. Vse skupaj traja do 90 min.

KAKO SE IZVAJAJO TERAPIJE?

Nekatere terapije se izvajajo leže na hrbtu na masažni mizi, druge sede na stolu ali v meditativnem položaju, nekatere pa se izvajajo stoje. Možna je tudi kombinacija različnih položajev. Seveda se celoten potek prilagodi posameznemu otroku, glede nanjegovo stanje, okoliščine,njegovo željo po raziskovanju okolice itd.

KAKO SE OTROKA PRIPRAVI NA TERAPIJO S KRISTALI?

To odločitev prepuščam staršem, ker otroka  najbolje poznate.

Usmeritve iz moje strani;
Nikakršne posebne priprave niso potrebne. Poskrbite, da bo dan potekal čim bolj “normalno”, da se otrok počuti udobno in da bodo vse njegove fizične potrebe zadovoljene (da ni lakote, žeje). Dan naj poteka čim bolj mirno, da se ne povzroča dodatnega stresa.

Svetujem: udobna in prijetna oblačila, v katerih se otroci počutijo sproščeno, lahko si otrok oblačila izbere sam. Pred terapijo odsvetujem uživanje težke, industrijske in predelane hrane, tudi sladkarij. Idealno je, da se dan preživi v kar čim bolj umirjenem okolju (svetujem izogibanje nakupovalnim centrom in krajem z večjim številom ljudi), brez dodatnega stresa in fizičnih naporov.

Predlog za starše; idealne okoliščine so, da si na ta dan vzamete prost dan, čas zase in za otroka, za skupno preživljanje časa in se otroku tudi posvetite, tako bo to zanj še bolj prijetna izkušnja. Da dan v celoti preživite čim bolj mirno, priporočljiv je npr. sprehod v naravi, da tako po terapiji otrok kar čim dlje ostane v doživetih energijah.

PO TERAPIJI

Naj otrok pije dovolj vode naslednje 3 dni. Svetujem tudi pogovor, da se skupaj spomnita občutkov, izkušnje v naslednjih dneh.

Otrok si ob  koncu terapije izbere kristal, katerega si zaželi in ga dobi  kot darilo za domov. Starše prosim, da to ostane presenečenje.

PRISPEVEK

1h (60 min) = 99 €

1,5h (90 min) = 150€

 

 

 

Prijava na terapijo skristali za otroke

Ali želite kaj deliti z mano? Kakšen je razlog prijave? Imate kakšno vprašanje, težave... ?
Termin določimo po dogovoru.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.