Zavod Satia

Delavnica – VODA, ZAVESTNO DIHANJE in LEDENA – VROČA KOPEL

Voda, dihanje in LEDENA – vroča kopel

  • KDAJ in KJE: 17.2. 2024, Zavod SATIA, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu
  • TRAJANJE: 10.00h – 13.00h
  • PRISPEVEK ZA IZVEDBO:  80€/osebo (ob prijavi dveh oseb, je prispevek za drugo osebo 70€, tretjo 60€)

 Delavnica zavestnega dihanja in ledene kopeli traja cca. 3 ure in je razdeljena na dva dela.

Prvi del delavnice je pogovorni, kjer se pogovorimo o pomenu dihanja v fazi mirovanja oz. počitka, kar močno vpliva na dobro zdravje in počutje. Dotaknili se bomo tudi pomena vode na človekovo telo v širokem pomenu besede (fizični in energijski vidik). Poudarek je tudi na razlagi pomembnosti rednega vsakodnevnega izvajanja, za kar se odločimo, s pomočjo katerih se razvijajo 4 ključni elementi za dvig kakovosti življenja: volja, disciplina, doslednost in vztrajnost. Ter seveda preprogramiranje lastnega telesa, celic, uma. Kar nam omogoča stabilnejše ravnanje, odziv v za posameznika težkih situacijah (če človeka preplavi občutke tesnobe, strah, jeza, nemoč, obup, negativne misli, ko se nam sproži triger podzavestnih ran, … ).

Poleg ledene kopeli, pa se bomo dotaknili njenega nasprotnega pola in to je zeliščna vroča kopel. Dobili boste konkretne informacije o izvajanju (kako, koliko časa, na kakšen način,…) le te in njenih pozitivnih učinkih na telo. Smo v mrzlem obdobju leta in je dobrodošlo, da svoje telo in notranje organe tudi ogrejemo z vročo kopeljo, ter pomagamo organom z odstranjevanjem strupov iz telesa.

Kot pika na I, se v teoretičnem delu delavnice razloži tudi vpliv zavestnega dihanja in ledene vode na naše telo, mental in čustva, ter kako pravilno in varno vstopati v ledeno vodo.

Drugi del delavnice je praksa, kjer udeleženci naredijo več serij dihalnih vaj in se za konec še varno potopijo v ledeno vodo. Do lokacije potopa je cca 20 min hoje, bodite primerno oblečeni in obuti za terensko gibanje v naravi.

Po opravljeni ledeni kopeli pa nadaljujemo pot po Poti  izvirov Cerkniškega jezera, tako zaključimo krog in se vrnemo na štartno točko. Celotna pot predstavlja cca 3,5 km hoje.

S seboj prinesite: kopalke, brisačo, natikače/crocse (v katerih greste v vodo), armafleks in topla oblačila, lahko tudi deko ali spalko. Nekaterim zelo ustreza imeti na glavi pokrivalo (kapa, trak).

 

Prijave potekajo preko spletne strani do 9.2.2024, po prijavi prejmete tudi vse potrebne informacije.

Lepo vabljeni, da skupaj stopimo čez, čez tisto nevidno mejo, ki nam jo riše um, ego, strah … !

Petra,

Zavod SATIA

Veseli nas, da ste se odločili za udeležbo na delavnici – VODA, DIH in LEDENA KOPEL

Možna je prijava s spodnjim obrazcem.

Prijava na delavnico – voda, dih in ledena kopel

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.