COACHING
S takšnim individualnim pristopom pokrijemo delovanje na: fizičnem aspektu, vključen je mental, čustva in energijski vidik, če klient želi.

Na takšen način, prejmeš optimalno podporo, katero najbolj potrebuješ v trenutni situaciji.

KAKO POTEKA SREČANJE?

Na voljo: osebno srečanje 1:1, on – line, po telefonu.

Srečanje se prične s komunikacijo in tvojo zgodbo. Poveš kje imaš izziv, kaj je tisto, na čemer želiš delati, kakšna je situacija oz. kaj je razlog srečanja. Pogovor temelji na želji razrešitve situacije, namen je približati se resničnemu izvoru težave, pri čemer pridobiš tudi morebitne usmeritve, predloge, infomracije za širše razumevanje situacije v kateri se nahajaš in konkretna orodja, katera služijo z namenom izboljšanja in vpeljave sprememb v tvoje življenje.

Preko postavljenih vprašanj te vodim, tudi do lastnih ugotovitev.

Srečanje zaključiva z usmeritvami in morebitnimi redlogi za v prihodnje, katere so spremembe, katere začni vpeljevati v svoje življenje, kako, na kakšen način, kaj ti predlagam, … tako si opolnomočen(a) za vpeljavo sprememb v svoje življenje.

Srečanje je živ proces in noben coaching ni enak drugemu. Vsako srečanje je unikatno in prilagojeno glede na potrebe stranke.

KAKO SE IZVAJAJO COACHINGI?

Stranka sedi na stolu/zofi.

KOLIKO ČASA TRAJA COACHING ?

Po dogovoru: 60 oz. 90 min (za 1. srečanje priporočam 90 min).

KAKO SE PRIPRAVIM NA INDIVIDUALNO OBRAVNAVAO?

Lahko si pripraviš vprašanja oz. zapišeš, kar želiš vprašati, predelati, izpostaviti. Lahko mi svojo situacijo predstaviš in pošlješ že pred srečanjem. Zakaj? Da lahko narediva čim več.

PO SREČANJU

Toplo priporočam upoštevanje dobljenih smernic, predlogov, informacij.

PRISPEVEK

1h (60 min) = 88 €

1,5h (90 min) = 120€

Ker vsaka sprememba potrebuje svoj čas in vloženo energijo, priporočam več srečanj.

*V primeru dogovora za več srečanj, se stranki pripravi paket, glede na potrebe. Vključena je tudi finančno ugodnejša ponudba.

 

 

 

 

Prijavi se na BREZPLAČNI uvodni telefonski pogovor, do 30 min.

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke vnešene v obrazec za prijavo. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Petra je res čudovita in topla duša, ki s svojim znanjem, različnimi vajami in izzivi, ki ti jih postavi, da te pahne/ premakne tudi izven udobja, ker te vidi in vrjame vate, svoje delo res čarobno in zavestno opravlja. Najbolj všeč mi je njena velika varnost, da vse kar ji zaupaš ostane tam in veš, ko boš potreboval pomoč, nasvet, ali samo en odziv, da se lahko zaneseš nanjo, da boš slišan in usmerjan v pravo smer. 

Urška

Ti si nekdo, ki je zame popolna kombinacija tega, da znaš biti sproščena in zabavna, hkrati pa tudi resna, ko je to potrebno biti. In imaš tisto energijo, da ti oseba brez težav zaupa. Imaš tisto mama energijo, ki bi jo opisala kot poslušanje, toplino, empatijo, sočutje. Daješ občutek varnosti in sprejetosti.

Individualno srečanje mi je bilo odlično, saj si se mi popolnoma posvetila in hkrati osvetlila drugačen pogled na stvari, ki se mi dogajajo v življenju. Dobila sem uporabne napotke in nasvete, ki mi pomagajo v vsakdanjem življenju. Všeč mi je, da najprej me poslušaš, postavljaš podvprašanja in potem dodaš svoj pogled na celotno situacijo, da jo razumem še iz ozadja. Hkrati pa mi glede na mojo situacijo prilagodiš nasvete in naloge, ki jih moram opraviti in ni vse po enem templatu oz. modelu.

Ana

Čeprav se življenje vedno ne zdi najlepše ovito v bleščeč papir vseeno vem, da njegovo bistvo je najlepši biser, kateri zasije, ko ga odkriješ.

Zato se tebi Petra, želim zahvaliti z naj iskrenejšim Hvala. Nekega decembrskega dne me je moj notranji klic pripeljal k tebi, v tvojo pozitivno energijo. Tvoja nesebična pomoč v trenutku, ko sem je bila zelo potrebna, je zame neprecenljiva.  Ob tebi se počutim sprejeto in slišano.

Želim ti vse dobro in ostani Človek še naprej…

Klavdija

Tvoja energija je odlična. Coaching s tabo mi je bil zelo všeč. Ta pogovor s tabo je izvrsten, si pravi coach in terapevt. Res sem dobila občutek, da brskaš po globini in skušaš marsikaj spoznati in sem se ti z veseljem in veliko bolj odprla, prepustila, saj se je vzpostavila med nama neka povezava in bližina. Mene si prepričala in želim še priti k tebi.

Tjaša

Prijava: Life Coaching

Termin določimo po dogovoru.Lahko zapišete ali vam bolj ustreza dopoldanska/popoldanska ura. Mogoče želite kaj deliti z mano? Imate kakšo vprašanje, težavo, želje, potrebe ... .
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.