Reciklaža

  • KDAJ: 27.10. 2020
  • TRAJANJE: 9.00 – 11.30
  • OBROKI: poskrbljeno bo za prigrizke in pijačo
  • PRISPEVEK ZA IZVEDBO: 10€

Reciklaža

Druženje bo sproščeno, kreativno in svobodno!

Ker pa imamo na voljo dovolj časa, se bomo poleg raziskovalno – ustvarjalnega dela družili tudi v igri, ob koncu pa domov odšli dobre volje in super razpoloženi.

 

V svobodi je ustvarjalnost!

 

Lepo vabljeni.

Veseli nas, da ste se odločili prijaviti svojega otroka na delavnico Reciklaže. Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo dodatne informacije.

Prijava na delavnico – Reciklaža

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.