Druženje za čez dan / Dnevni tabor

  • TRAJANJE: od 8 – 16h (po dogovoru, nekaj ur ali cel dan)
  • OBROKI: malica, kosilo, malica
  • STAROST OTROK: 6-14 let
  • DELAVNICE: V ključene so vse delavnice, katere se izvajajo v določenem terminu, do 16h.
  • CENA: 40€/dan (160€/4 dni, 200€/5dni)
  • POPUSTI:
    Drugi otrok iz iste družine – 10€, tretji -20€.
  • !Za otroke iz občine Loška dolina, 30€/dan, cena za 5 dni 150€.

Imate službo ali druge obveznosti in ne veste kam v tem času dati otroke? Pripeljite jih k nam in se razbremenite skrbi. Pri nas bodo vaši otroci uživali, vi pa boste v miru odšli v službo ali po opravkih! Otroci so pri nas lahko nekaj ur ali pa cel dan.

In kaj bomo delali mi, ko bodo starši v službi ali po opravkih? Veliko zanimivega! Družili se bomo na podeželju in v naravi, se spoznavali z življenjem na kmetiji, sprehajali po gozdovih in se sproščeno zabavali ob družabnih igrah. Ustvarjali bomo s svojimi rokami, bili bomo kreativni in svobodomiselni. Spet drugič šli v akcijo in naredili nekaj dobrega za našo mati naravo.

Bistvo našega druženja je v aktivnem počitnikovanju. Vse aktivnosti so okvirno zastavljene in dogovorjene v naprej, tudi z občasnimi zunanjimi izvajalci vsebin, vendar pa to ne pomeni, da otroci niso vključeni v sooblikovanje in potek druženja. Nasprotno, saj stremimo k aktivnemu preživljanju prostega časa. Ideje, predlogi, želje otrok in njihovo aktivno udejstvovanje je sestavni del našega druženja. Tako poteka tudi vse bolj spontano in prilagojeno na posamezno skupino.

Z otroki se pogovarjamo o divjih užitnih rastlinah, ekologiji, imamo tudi spoznavanje živali in sledenje prosto živečih živali v naravi in še več z razburljivih dogodivščin, dejavnosti, delavnic – imeli bomo ustvarjalne delavnice za telo in duha, ter iger. S poudarkom na naravi, življenju in odnosu človeka do vsega, kar nas v življenju na tem planetu obkroža.

Raznovrstne delavnice za telo in duha pod strokovnim mentorstvom:

– likovno ustvarjanje,
– polstenje,
– ustvarjanje iz gline,
– kuharske mojstrovine (priprava pašte, …),
– surviver veščine (kurjenej na primitivne načine, priprava kruha in obroka v naravi, na prostem,…),
– pravilno dihanje (v mirujočem položaju, pred ledenim potopom, …)
– delavnice čuječnosti, urjenje pozornosti, za vsa čutila, umirjanje,
– Iskanje resničnega sebe,
– Jaz sem …,
– ustvarjanje z lesom,
– reciklaža,
– spoznavanje eksotičnih živali,
– astronomija (s pomočjo večjega astronomskega teleskopa si ogledamo …),
– vodne radsoti,
– kino večeri,
– pozabljene igre…

V terminu tabora s KONJI; primerni tudi za popolne začetnike

Konjeniški tabori so pomemben del razvoja konjeništva in otrokove odgovornosti. Poudarek je na spoznavanju nege konja in celostni skrbi za konja. Tabori potekajo v sproščenem počitniškem vzdušju, na podeželju, v neokrnjeni naravi v vasi Klance in omogočajo otrokom druženje z vrstniki, stik z življenjem na kmetiji in podeželju, ter učenje jahanja.

Učili se bomo pravilnega dela s konji, jahali, odkrivali lepote narave, raziskovali bomo v gozdu, šli na pohod, imeli družabne igre čez dan in zvečer ob ognju, otroci bodo navezovali nova prijateljstva, se učili medsebojnega sodelovanja, se učili samostojnosti, … .

Jahanje V Zavodu SATIA poteka v manjših skupinah. Tabori ne potekajo kot intenzivna šola jahanja, ampak omogočajo poleg jahanja otroku spoznati pristen stik s konji, razvijati občutek odgovornosti za živali, spoznati skrb in nego konja ter sproščeno druženje z vrstniki. -> Primerni so tudi za popolne začetnike.

Skrbeli bomo, da bodo vaši otroci varni. Ob veliki vročini in soncu se bomo zadrževali v senci, dosti pili, se namazali s kremami za sončenje in se zaščitili proti klopom. Vsak dan se bomo tudi pregledali, da ni kje kakšen skriti klop. Varnost vaših otrok je nam na prvem mestu.

Veseli bomo vaše družbe v našem domu, na podeželju.

Lepo vabljeni v najboljšo učilnico na svetu – v NARAVO.

Veseli nas, da ste se odločili za prijavo otroka na naša zanimiva druženja. Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo podrobnejše informacije.

Prijava na druženje za čez dan / Dnevni tabor

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Dopišite tudi razred, katerega obiskuje
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.