Druženje za čez dan / Dnevni tabor

  • TRAJANJE: od 8 – 16h (po dogovoru, nekaj ur ali cel dan)
  • OBROKI: malica, kosilo, malica
  • STAROST OTROK: 6 +
  • CENA: 30€ / dan ali 150 € / teden

Imate službo ali druge obveznosti in ne veste kam v tem času dati otroke? Pripeljite jih k nam in se razbremenite skrbi. Pri nas bodo vaši otroci uživali, vi pa boste v miru odšli v službo ali po opravkih! Otroci so pri nas lahko nekaj ur ali pa cel dan.

In kaj bomo delali mi, ko bodo starši v službi ali po opravkih? Veliko zanimivega! Družili se bomo na podeželju in v naravi, se spoznavali z življenjem na kmetiji, sprehajali po gozdovih in se sproščeno zabavali ob družabnih igrah. Ustvarjali bomo s svojimi rokami, bili bomo kreativni in svobodomiselni. Spet drugič šli v akcijo in naredili nekaj dobrega za našo mati naravo.

Bistvo našega druženja je v aktivnem počitnikovanju. Vse aktivnosti so okvirno zastavljene in dogovorjene v naprej, tudi z občasnimi zunanjimi izvajalci vsebin, vendar pa to ne pomeni, da otroci niso vključeni v sooblikovanje in potek druženja. Nasprotno, saj stremimo k aktivnemu preživljanju prostega časa. Ideje, predlogi, želje otrok in njihovo aktivno udejstvovanje je sestavni del našega druženja. Tako poteka tudi vse bolj spontano in prilagojeno na posamezno skupino.

Veseli nas, da ste se odločili za prijavo otroka na naša zanimiva druženja. Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo podrobnejše informacije.

Prijava na druženje za čez dan / Dnevni tabor

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464