RISANJE S SVETLOBO

  • KDAJ: 2. 11. 2022
  • TRAJANJE: od 18.30 – 20.00h
  • OBROKI: prigrizki in pijača
  • PRISPEVEK ZA IZVEDBO:  15€/osebo za mlade iz občine LD, 20€ za ostale

V goste smo povabili ANJO HALIK.

Anja Halik samozaposlena fotografinja, ki se resneje ukvarja s fotografijo že 4 leta. Od vedno jo je zanimalo umetniško izražanje in strast je našla v fotografiji. Svojo strast do fotografije je spremenila v posel in zdaj ustvarja kot samostojna podjetnica. Prosti čas najraje preživi nekje v naravi v družbi otrok, saj tudi aktivno deluje kot voditeljica pri skavtih. Z otroci in mladino še posebej rada sodeluje, saj svoje znanje rada prenese na mlajše, hkrati pa se od njih tudi veliko nauči.

Je zelo aktivna in samoiniciativna, pri skavtih deluje cca 15 let – 5 let kot vodnica, 2 leti, preko projekta – IN PLANINEC, kjer tudi vodi slepe v gore.

Fotografsko sodeluje z Žerjavisti – video produkcija (Klemen Premrl), vse več prejema raznovrstnih povabil k sodelovanju, zaradi njenega občutka za fotografijo in kvalitetnih storitev, katere je že ponudila na trgu. 

Nekaj referenčnih fotografij njenega dela si lahko pogledate na:

IG: https://www.instagram.com/xitshalcix/?fbclid=IwAR2Ez6kgA5qHHAO8MBKAzxFiM0Y_anjtd3My6IsMZT-AnK3gr6HtnFAYHT8

 

Za začetek se bomo skupaj pogovorili kaj vse potrebujemo in kakšni pogoji morajo biti izpolnjeni, za delo RISANJE S SVETLOBO. Pripravili bomo pripomočke in prostor, ter se prepustili ustvarjanju.

Otroci bodo pod budnim očesom mentorice pripravili prostor ter se prepustili motivom, ki se bodo izrisali na stene prostora.

Kasneje bodo preko zanimivega ustvarjalnega procesa spoznali, zakaj je fotografija zapis svetlobe. Otrokom bomo preko delavnice približali bistvo fotografije same in jo prenesli v digitalni svet.

Gre za izredno kreativno tehniko umetniške fotografije, pri kateri rišemo vzroce z bravnimi lučkami, medtem pa fotoaparat beleži svetlobne poteze. Preko delavnice spodbujamo kreativno razmišljanje otrok. Svoje občutke in mišljenja bodo pokazali in ustvarili s svetlobo. 

 Gre za:

– izredno kreativno tehniko umetniške fotografije,
– pri kateri rišemo vzroce z bravnimi lučkami,
– medtem pa fotoaparat beleži svetlobne poteze.

Preko delavnice:

– spodbujamo kreativno razmišljanje otrok,
– svoje občutke in mišljenja bodo pokazali in
– ustvarili s svetlobo.

 

Dobrodošli mladi 10 – 14 let starosti, skupaj bomo ustvarjali, se pogovarjali in zabavali.

Druženje v SREDO, 2.11.2022, bo v celoti potekalo od 9.00h do 20.00h. Delavnica predstavlja le del druženja, kar pomeni, da se nam lahko pridružite samo za čas delavnice ali dlje.

 

Število udeležencev je omejeno. Prijave so obvezne in potekajo preko spletne strani (SPODNJEGA OBRAZCA) več info tudi na 031 325-512 – Petra.

Lepo vabljeni!

 

Veseli nas, da ste se odločili za udeležbo na DELAVNICI RISANJE S SVETLOBO.

Možna je prijava s spodnjim obrazcem .

Prijava – RISANJE S SVETLOBO

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.