Zavod Satia

Delavnica – Glina

Glina – odrasli

  • KDAJ in KJE: 19. 5. / 28. 5. / 3. 6. 2021, na sedežu zavoda
  • TRAJANJE: 17.30h – 20.00h (1.srečanje se lahko zaključi 20.30h)
  • OBROKI: prigrizki in pijača
  • PRISPEVEK ZA IZVEDBO: 30€ / obisk

Delo z glino je eden izmed najbolj priljubljenih načinov sproščanja ter ustvarjanja.

V svetu je glina namreč priznano terapevtsko orodje, s katerim preprosto odpravljamo psihološke, govorne in telesne blokade. Omogoča nam, da se izražamo naravno in pristno.

Za udeležbo na delavnici predznanje ni pomembno. Naučili se bomo ročne tehnike oblikovanja gline, ki omogoča pristen stik z materialom.

Vsak posameznik bo lahko užival v gnetenju in stiskanju gline med prsti, dlanmi, izkusil tovrstno sprostitev ter ustvaril svoje lastne izdelke iz tega naravnega materiala in ga po zaključenem druženju seveda odnesel domov.

1. srečanje: oblikovanje izdelkov, dodajanje vzorcev

2. srečanje: brušenje, poslikava, barvanje

3. srečanje: podglazurna barva, poslikava, glazura in zadnji popravki

4. po dogovoru: prevzem izdelkov

Izdelki bodo žgani, barvani oz poslikani in glazirani. Delo udeležencev se zaključeni v 3 srečanjih. Po tem, pa bodo še drugič žgani, kar pomeni, da se z udeleženci dogovorimo za četrto srečanje oz. prevzem izdelkov ob klepetu in sproščenem druženju.

Ustvarjali bomo pod mentorstvom Boba Strmana. Več njegovih izdelkov si lahko ogledate na: www.instagram.com/bobstrhandmade.

Med delom bo poskrbljeno poleg mentorstva tudi za prijetno vzdušje, pijačo ter prigrizke.

Število udeležencev je omejeno. Prijave so obvezne in potekajo preko spletne strani (SPODNJEGA OBRAZCA) več info

na T: 031 325 512 (Petra)

Lepo vabljeni!

Veseli nas, da ste se odločili za udeležbo na delavnici – Glina.

Možna je prijava s spodnjim obrazcem.

Prijava na delavnico – Glina

Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke vnešene v obrazec za prijavo. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.