Nočitev drugače

  • TRAJANJE: 1 noč
  • OBROKI: večerja in zajtrk
  • STAROST OTROK: 8 +

Kaj je še bolj vznemirljivega, kot toplo poletno noč s prijatelji prespati na seniku ali v šotoru? Naj otroci preživijo to noč nekoliko drugače, vi pa si privoščite čas zase.

Kako poteka Nočitev nekoliko drugače? Otroci pridejo na našo domačijo v poznem popoldanskem času. Skupaj si pripravimo ležišča, se spoznamo, igramo in po igri s prijatelji pojemo večerjo. Mogoče nas bo uspaval ogenj, ki ga bomo pred spanjem zakurili in na zanimiv način poskrbeli, da bodo naši želodčki polni. Ali pa si bomo pripovedovali zgodbice do onemoglosti. Zjutraj si pretegnemo zaspane mišice, se družimo in pogovorimo, zajtrkujemo ter pospravimo. Nekatere otroke bodo prišli iskat, lahko pa otroci ostanejo še na druženju ali delavnicah, dokler starši ne pridejo iz službe. Vse je stvar dogovora.

 

Veseli nas, da ste se odločili za prijavo otroka na Nočitev nekoliko drugače. Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo dodatne informacije.

Prijava na Nočitev drugače

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.