Zavod Satia

UPORABA PERSPEKTIVE PRI FOTOGRAFIRANJU

UPORABA PERSPEKTIVE PRI FOTOGRAFIRANJU

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Delavnica Uporaba perspektive pri fotografiranju

 • KDAJ in KJE: 4.11.2022, zavod SATIA
 • TRAJANJE: 10.00h – 12.00h
 • OBROKI: prigrizki in pijača
 • PRISPEVEK ZA IZVEDBO20€/otroka, za otroke iz občine LD je prispevek 15€, ker projekt delno sofinancira občina LD

V goste smo povabili ANJO HALIK.

Anja Halik samozaposlena fotografinja, ki se resneje ukvarja s fotografijo že 4 leta. Od vedno jo je zanimalo umetniško izražanje in strast je našla v fotografiji. Svojo strast do fotografije je spremenila v posel in zdaj ustvarja kot samostojna podjetnica. Prosti čas najraje preživi nekje v naravi v družbi otrok, saj tudi aktivno deluje kot voditeljica pri skavtih. Z otroci in mladino še posebej rada sodeluje, saj svoje znanje rada prenese na mlajše, hkrati pa se od njih tudi veliko nauči.

Je zelo aktivna in samoiniciativna, pri skavtih deluje cca 15 let – 5 let kot vodnica, 2 leti, preko projekta – IN PLANINEC, kjer tudi vodi slepe v gore.

Fotografsko sodeluje z Žerjavisti – video produkcija (Klemen Premrl), vse več prejema raznovrstnih povabil k sodelovanju, zaradi njenega občutka za fotografijo in kvalitetnih storitev, katere je že ponudila na trgu. 

Nekaj referenčnih fotografij njenega dela si lahko pogledate na:

IG: https://www.instagram.com/xitshalcix/?fbclid=IwAR2Ez6kgA5qHHAO8MBKAzxFiM0Y_anjtd3My6IsMZT-AnK3gr6HtnFAYHT8

 

Pod njenim okriljem bomo imeli:

Zanimivo, dinamično, atraktivno in praktično delavnico Uporaba perspektive pri fotografiranju.

Na delavnici se otroci naučijo osnovne uporabe mobilnega telefona oz. fotoaparata za fotografiranje. Ter pridobijo potrebne teoretične informacije in praktične usmeritve, prikaze, za nadaljno delo.

Na zanimiv in kreativen način spoznajo pomen različnih perspektiv in tudi ustvarijo fotografije. Čez celotno delavnico se jih spodbuja pri njihovem samostojnem ustvarjanju in izražanju.

Na delavnici lahko delajo samostojno ali pa v paru.

Na začetku preizkusimo različne perspektive in ideje, potem pa se podamo na sprehod v naravo, kjer otroci ustvarijo svoje lastne fotografije.

Otroci bodo SAMI:

 • ustvarili svoje fotografije,
 • se imeli možnost posvetovati in pridobiti praktične usmeritve.

Otroci bodo spoznali:

 • kako ustvariti fotorafije z uporabo perspektive,
 • poleg teoretične podlage tudi delo na terenu v naravi,
 • samostojno delo, delo v paru, lahko tudi v skupini.

   

  Dobrodošli otroci stari od 10 – 14 let, skupaj bomo ustvarjali in se zabavali.

  Druženje v petek, 4.11.2022, bo v celoti potekalo od 9.00h do 17.00h. Delavnica predstavlja le del druženja, kar pomeni, da se nam lahko pridružite samo za čas delavnice ali dlje:).

   

   

  Število udeležencev je omejeno. Prijave so obvezne in potekajo preko spletne strani (SPODNJEGA OBRAZCA) več info tudina 031 325-512 – Petra.

  Lepo vabljeni!

   

  Veseli nas, da ste se odločili za udeležbo na delavnici Uporaba pesrpektive pri fotografiranju.

  Možna je prijava s spodnjim obrazcem več info na T: 031 325 512 (Petra).

  Prijava na delavnico – Uporaba perspektive pri fotografiranju

  Če je otrok več, jih ločite z vejico.
  Če je otrok več, jih ločite z vejico.
  Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

  Satia, zavod učenje za življenje

  Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

  info@zavodsatia.com

  TRR SI56 028430263403874

  Odprt pri NLB

  Matična št. 8659958000

  Davčna št. 39181464

  Naroči se na novice

  Uspešno ste se prijavili na e-novice.