Dnevno druženje, četrtek 28.10.2021

FOTO DELAVNICA, DELAVNICA PETJA IN DRUŽABNE IGRE V NARAVI

DNEVNO DRUŽENJE, četrtek 28.10.2021, od 9.00h – 16.00h

  • KDAJ: 28. 10. 2021
  • TRAJANJE: od 9.00 – 16.00h
  • OBROKI: dopoldanska malica, kosilo in popoldanska malica
  • PRISPEVEK ZA IZVEDBO:  30€/osebo

DNEVNO DRUŽENJE, v četrtek 28.10.2021, od 9.00h – 16.00h

Dnevno druženje poteka na sedežu zavoda SATIA. Naslov našega sedeža je: Zavod SATIA, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu.

Druženje poteka na domačiji, kjer živimo 4članska družina. Svoje domovanje delimo z našimi štiri nožnimi prijatelji, obilo narave, v neposredni bližini doma imamo gozd ali bolje rečno, je gozd naš dom, z nekaj obdelovalnimi površinami in obilico svobode.

Vsake počitnice zavod SATIA zaživi z otroškimi obiskovalci, katerih smo nadvse veseli, veseli, da lahko delimo svoje obilje in ponudimo raznovrstna doživetja otrokom cele Slovenije.

Tokrat smo medse povabili:

FOTOGRAFINJO Anjo Halik, ki bo vodila tematsko foto delavnico, kjer bodo otroci spoznali zakaj je fotografija zapis svetlobe. Preko delavnice jim bomo približali istvo fotografije in jo prenesli v digitalni svet. Gre za izredno kreativno tehniko umetniške fotografije, katero bodo uporabili za izražanje svojih občutkovin mišljenja.

Povezava do predstavitve delavnice: https://zavodsatia.com/foto-delavnica-risanje-s-svetlobo/

in

USTVARJALKO na PEVSKEM področju Heleno Žele, ki se  petjem ukvarja že celo življenje. Prepeva klasično in drugo glasbo, je mentorica in izvaja pevsko terapijo, katero študira v Angliji. Za seboj ima več kot 300 nastopov.

Na delavnici se bomo na zabaven in sproščen način učili peti. Pevsko se bomo izražali na različne načine, spoznali bomo tudi pevsko telovadbo, raziskovali bomo svoj glas in lahko bomo prepevali samostojno ali v družbi.

Povezava do predstavitve delavnice: https://zavodsatia.com/pevska-delavnica-za-otroke/

Dobrodošli osnovnošolski otroci, skupaj bomo ustvarjali, se pogovarjali in zabavali.

Druženje v četrtek, 28.10.2021, bo v celoti potekalo od 9.00h do 16.00h. Delavnica predstavlja le del druženja, kar pomeni, da se nam lahko pridružite samo za čas delavnice ali dlje.

Za druženje od 9.00h do 16.00h je cena 30€. Po potrebi se lahko glede časovne komponente tudi individualno dogovorimo.

 

Število udeležencev je omejeno. Prijave so obvezne in potekajo preko spletne strani (SPODNJEGA OBRAZCA) več info tudi na 031 325-512 – Petra.

Lepo vabljeni!

 

Veseli nas, da ste se odločili za udeležbo na DNEVNEM DRUŽENJU, V čertek 28.10.2021.

Možna je prijava s spodnjim obrazcem .

Prijava – DNEVNO DRUŽENJE

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.