JAZ SEM…

Počitniški tabor med krompirjevimi počitnicami za 5 dni (4 noči)

 • TRAJANJE:
  5 dni (4 noči) – od 9.00h v ponedeljek do 17.00h v petek  /// ali 3 dni (2 noč) po dogovoru
 • DELAVNICE: V ključene so vse delavnice
 • OBROKI: all inclusive; otroci sodelujejo pri pripravi obrokov
 • STAROST OTROK: 11-16 let  (za NAJSTNIKE)
 • CENA: 400€ (5 dni, 4 noči); 240€ (3 dni, 2 noči)
  Za drugega otroka iz iste družine -10€, za tretjega -20€
 • TERMIN:  30.10. – 3.11.2023 (če za 3 dni, v prijavi med opombami napišite katere dni)
 • Druženje poteka brez mobitelov // otroci s seboj ne prinašajo hrane, igrač.
 • Prijave do zapolnitve mest oz. do 20.10.2023, več info tudi na: 031 325 512 – Petra

Teden čiste zabave v naravi, poučna druženja, raziskovanje, druženje z vrstniki, spoznavanja sebe in drugih v sproščenem in mirnem okolju! Vpišite MLADE na nepozabni tabor, poln novih izkušenj in poznanstev, ki si jih bodo zapomnili!

Osrednja tema tokratnega druženja bo: JAZ SEM …

Bistvo našega druženja je v aktivnem počitnikovanju. Vse aktivnosti so okvirno zastavljene in dogovorjene v naprej, vendar pa to ne pomeni, da udeleženci niso vključeni v sooblikovanje in potek druženja. Nasprotno, saj stremimo k aktivnemu preživljanju prostega časa. Ideje, predlogi, želje udeležencev in njihovo aktivno udejstvovanje je sestavni del našega druženja. Tako poteka tudi vse bolj spontano in prilagojeno na posamezno skupino.

Skupaj bova združile moči Petre Komidar (coachinja, terapevtka, ljubiteljica kristalov, mami,…) in Milene Oblak Erznožnik (prof.lik.umet, terapevtka, mama,…).
Mentorici, ki razumeta!

Vodile in usmerjale bova udeležence v svoj notranji svet. Način dela je tako sproščujoč, kot raziskovalni in terapevtski. Podkrepljen z coaching pristopom, da mlade “UČIMO RIBO UJET, NE DA JIM JO DAMO.”

KAJ BOMO POČELI:

✔️ izvajali bomo vaje za razgibano telo  in jasne misli,

✔️ dihalne vaje,

✔️ šli na ledeni potop (samo po želji),

✔️ imeli likovne delavnice,

✔️ imeli delavnice na temo:
spoznavanja sebe // čustva // mental (UM) // ljubezen do sebe // zdravi odnosi,

✔️ šli na nočni pohod,

✔️ zakurili ogenj na vrtu,

✔️ urili surviver veščine,

…… itd.

Druženje v celoti in delavnice se bodo izvajale s poudarkom na kreativnem izražanju svojih čustev in občutkov. Izkusili bomo moč poteze in barv, ter se spoznali s simboličnim ter abstraktnim izražanjem.

Meditativne in dihalne vaje bodo za spodbujanje jasnosti in umirjenosti.

KJE SE BOMO DRUŽILI:

✔️ na podeželju,

✔️ v družbi živali,

✔️ in svojih vrstnikov,

✔️ s kvalitetnimi vsebinami,

✔️ v sproščenem in naravnem okolju,

✔️ kjer je vsak lahko natanko takšen kot je.

 

Celotno druženje bo preko različnih aktivnosti (likovne delavnice, pogovorno- raziskovalne delavnice, gibanje v naravi, …) povezano z:

– razvojem kreativnih sposobnosti,
– zbranostjo,
– jasnostjo,
– krepitev notranje stabilnosti itd….

Skratka vse aktivnosti bodo pripravljene na obravnavano temo – JAZ SEM … . Mlade bomo povabili v svoj notranji svet, da ga odkrivajo, se sprašujejo, opazujejo, začutijo … da se považejo s samim seboj. Ob podpori mentoric in cele skupine, pri čemer je poudarek na individumu, a hkrati ne pozabimo na povezovanje in sodelovanje. Ljubezen je dajanje, dajanje sebi, drug drugemu … .

      Kako naj bom srečen, če svojega veselja nimam s kom deliti … ?      

 

Veseli bomo  družbe tvojega najstnika(ce), v našem domu, na podeželju.

SPANJE – spimo v hiši, po želji v hiški na drevesu.

PRIHOD/ODHOD –  Najstnike pripeljete v ponedeljek ob 9.00h, ponje pa pridete v petek ob 17.00h. Preden se poslovimo, bomo imeli kratek povzetek našega druženja.

Pridružite se nam v najboljši učilnici na svetu – v NARAVI. Druženja pri nas potekajo brez mobilnih telefonov, tablic, pametnih ur… .

Veseli nas, da ste se odločili za prijavo otroka na naš zanimiv otroški tabor. Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo podrobnejše informacije. Ker prijave obravnavamo ročno, vas prosimo za razumevanje in strpnost – Hvala.

Prijava na Počitniški tabor

Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, jih ločite z vejico.
Če je otrok več, ločite podatke z vejico.
Prehrana, vedensjke značilnosti, katere menite da moramo poznati...
Potrjujem, da lahko zavod Satia, omenjene podatke uporabi za uspešno izvedbo druženj in se strinjam s pogoji, zapisanimi na podstraneh zavoda Satia. S prijavo na dogodke bo zavod Satia, za izvedbe ter plačila dogodkov obdeloval vaše osebne podatke oz. osebne podatke vašega otroka, vnešene v obrazec za prijavo, vključno s podatki, ki jih boste navedli pod posebnosti. Upravljalec osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za zgoraj opredeljene namene, ter jih hrani za čas, ki je potreben za dosego namena, zaradi katerega se osebni podatki zbirajo (organizacija, izvedba ter plačilo dogodka). Posameznik lahko skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavod Satia, Klance 4, 1386 Stari trg pri Ložu ali po e-pošti: info@zavodsatia.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Satia, zavod učenje za življenje

Klance 4, 1386 Stari Trg pri Ložu,

info@zavodsatia.com

TRR SI56 028430263403874

Odprt pri NLB

Matična št. 8659958000

Davčna št. 39181464

Naroči se na novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice.